Smiley a lansat piesa „Nemuritori”, inclusa pe coloana sonora a filmului #SELFIE

Smiley a lansat piesa „Nemuritori”, inclusa pe coloana sonora a filmului #SELFIESmiley a lansat videoclipul piesei „Nemuritori”, care este si cel de-al patrulea single extras de pe albumul „Acasa”. Piesa este inclusa pe coloana sonora a filmului #SELFIE a carui premiera va avea loc in cinematografe pe data de 9 mai.

Filmul este o comedie ce spune povestea a trei absolvente de liceu care, in loc sa invete pentru BAC, uita de responsabilitati si decid sa se distreze chiar cu doua zile inainte de examenul maturitatii. Din distributie fac parte Crina Semciuc, Flavia Hojda, Olimpia Melinte, Smiley etc. Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production si este inclusa si pe cel mai recent album al artistului.

      “Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali, care prin curaj si cu forta visurilor au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel «nemurirea» in memoria colectiva sau macar in cercul lor de prieteni :). Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina in curand examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata”, a declarat Smiley.

 

Text: Ruxandra Raica