Smiley, Ellie White, Irina Rimes au facut show la Dream Family Festival

Smiley, Ellie White, Irina Rimes, Andra Gogan si Bibi au cantat zilele trecute pentru mii de oameni la Dream Family Festival, primul festival dedicat familiei, un concept nou, multidisciplinar, care s-a desfasurat la Brasov. Evenimentul a avut loc pe platforma fostului Stadion Municipal, locatie de 25.000 de metri patrati care a fost transformata intr-un adevarat taram de poveste, un spatiu de entertaiment cu locuri de joaca de tip carnaval pentru copii de toate varstele, animate cu personaje de basm, o zona de restaurante in aer liber, un spatiu de arta si creatie si o zona generoasa de concerte.

Peste 12.000 de persoane au petrecut patru zile in aer liber, bucurandu-se de toate atractiile evenimenimentului si asistand la concertele unora din cei mai in voga artisti. Smiley a oferit un recital live care a inclus cele importante hituri ale sale, entuziasmand spectatorii. Ellie White a sustinut un concert electrizant, piesele sale ritmate facand publicul sa danseze si sa fredoneze versurile. Artista a fost, la un moment dat, surprinsa de cei doi copii ai sai, Mihai (5 ani) si Maria (3 ani) urcand pe scena si dansand in fata spectatorilor. La finalul concertului, artista a oferit autografe admiratorilor si s-a fotografiat alaturi de acestia.Joaca, relaxare si amintiri frumoase

Irina Rimes, Andra Gogan si Bibi au fost aplaudate, la randul lor, de publicul tanar de la Dream Family Festival, pustanii cantand alaturi de acestea piesele care le-au facut celebre. Dupa recitaluri zona de backstage a devenit neincapatoare, fanii dorind sa ia autografe si sa se fotografieze cu artistele lor preferate.

Miile de participanti la festivalul de la Brasov s-au bucurat de atractiile evenimentului de dimineata pana seara. Zona de joaca si de carnaval a fost ca un magnet pentru cei mici si mari, acestia petrecand zile de neuitat in aer liber, la poalele muntilor. Artisti de renume, actori, magicieni, personaje de poveste au incurajat publicul sa se joace, sa invete, sa se relaxeze, sa experimenteze lucruri noi si sa contureze amintiri frumoase impreuna.

Spatiul de festival a fost impartit in 5 zone distincte, pe langa Arena, zona de concerte. Astfel, Enchanted Forest a fost zona dedicata artei si creatiei unde s-au gasit galerie de arta, cinema in aer liber, teatru, ateliere de creatie, pictura si alte mestesuguri. Carnival Area a fost zona de carnaval pentru cei mici si mari, cu atractii de la carusel, masinute si montagne russe pentru copii. Playground a fost zona de sport cu spatii de volei, badminton, basket, tenis de masa, panouri de catarari. Land of Mistery a fost zona dedicata stiintei si misterelor. Aici s-a aflat un laborator Virtual Reality, laborator de criminalistica, zona de astronomie cu prezentarea instrumentelor astronomice, observatii astronomice cu telescopul la Soare si petele solare, Luna, Venus, Jupiter, Saturn, cursuri de identificare si recunoastere a constelatiilor, planetelor si stelelor principale.

Farmacistii Catena recomanda pentru pielea sensibila a copiilor protectia oferita de laptele solar Genera Baby cu factor de protectie SPF50, care creeaza o bariera de protectie impotriva arsurilor solare si este rezistent la apa. Mai multe detalii despre produs gasiti AICI!