Sophia, aparitie inedita la un eveniment monden

SophiaCantareata Sophia a fost in centrul atentiei la prezentarea noii colectii semnate Alexandru Ciucu. Artista a ales sa poarte o creatie proprie, o rochie din matase cu un imprimeu ce reproducea o plaja imensa cu 300 de oameni intinsi la soare. Rochia va fi lansata sub brandul SdR.

Excentrica Sophia nu s-a oprit aici si si-a accesorizat rochia cu o coronita suflata cu aur, sub forma unor urechi de pisica, apartinand brandului parizian Maison Michel. “Iubesc zilele de vara cand pot sa-mi petrec aproape toata ziua pe o plaja. Punctul de inspiratie a fost eticheta unei haine pe care am cumparat-o dintr-un targ vintage de la Paris. Apoi, impreuna cu graficianul meu, am imaginat o plaja imensa cu peste 300 de personaje, fiecare facand ceva cu totul diferit. La imaginea grafica s-a lucrat in jur de 50 de ore”, a spus vedeta.

Sophia ne uimeste tot timpul prin aparitiile vestimentare neobisnuite, insa ne place pentru ca este creativa si non-conformista. Sa fie, oare, Sophia noul fashion icon al Romaniei?

 

Text: Ruxandra Raica