Sophia Loren revine în cinematografe

După o pauză de mai bine de zece ani, celebra Sophia Loren revine pe marile ecrane în producţia “The Life Ahead” (“La vita davanti a se”).

Celebritatea, în vârstă de 86 de ani, a acceptat rolul lui Madame Rosa, o bătrână supravieţuitoare a Holocaustului, pentru că regizorul peliculei este chiar fiul acesteia, Edoardo Ponti.

Mă bucură foarte mult să lucrez cu fiul meu, ador să colaborez cu el. Avem un suflet comun”, a spus actriţa într-un colocviu care a urmat prezentării online a filmului „The Life Ahead”.

„Cred că motivul pentru care lumea empatizează cu ea, atunci când joacă, este pentru că ea nu s-a simţit niciodată confortabil cu statutul de divă: alţii i l-au aplicat, un lucru cu care ea nu s-a împăcat niciodată”, a povestit fiul Sophiei Loren despre mama sa.

Prezentă la discuţie, legendara Isabella Rossellini a mărturisit că şi ea şi-ar fi dorit să lucreze la un astfel de proiect alături de părinţii săi, Ingrid Bergman şi Roberto Rossellini. „Mama ta, Edoardo, a fost pentru mine un exemplu, o manieră unică de a fi femeie (…) Sophia ne-a demonstrat că femeile italiene nu sunt mame supuse, ci femei pline de mândrie care îşi ţin familiile unite”, a spus Isabella Rossellini.

Filmul urmează să fie lansat pe Netflix, în data de 13 noiembrie.

februarie 26th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate