Sophia Loren revine în cinematografe

După o pauză de mai bine de zece ani, celebra Sophia Loren revine pe marile ecrane în producţia “The Life Ahead” (“La vita davanti a se”).

Celebritatea, în vârstă de 86 de ani, a acceptat rolul lui Madame Rosa, o bătrână supravieţuitoare a Holocaustului, pentru că regizorul peliculei este chiar fiul acesteia, Edoardo Ponti.

Mă bucură foarte mult să lucrez cu fiul meu, ador să colaborez cu el. Avem un suflet comun”, a spus actriţa într-un colocviu care a urmat prezentării online a filmului “The Life Ahead”.

“Cred că motivul pentru care lumea empatizează cu ea, atunci când joacă, este pentru că ea nu s-a simţit niciodată confortabil cu statutul de divă: alţii i l-au aplicat, un lucru cu care ea nu s-a împăcat niciodată”, a povestit fiul Sophiei Loren despre mama sa.

Prezentă la discuţie, legendara Isabella Rossellini a mărturisit că şi ea şi-ar fi dorit să lucreze la un astfel de proiect alături de părinţii săi, Ingrid Bergman şi Roberto Rossellini. “Mama ta, Edoardo, a fost pentru mine un exemplu, o manieră unică de a fi femeie (…) Sophia ne-a demonstrat că femeile italiene nu sunt mame supuse, ci femei pline de mândrie care îşi ţin familiile unite”, a spus Isabella Rossellini.

Filmul urmează să fie lansat pe Netflix, în data de 13 noiembrie.