Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. se pregătesc de nuntă?

Surpriză mare din partea Soranei Cîrstea, la Wimbledon. Tenismena poartă tot mai des inelul de logodnă.  Sorana (31 de ani) și Ion Țiriac Jr. (44 de ani) formează un cuplu oficial de acum doi ani. În ultima perioadă, frumoasa sportivă poartă cu mândrie inelul de logodnă primit de la Ion Ion Tiriac.

Țiriac Jr. și Sorana Cîrstea formează un cuplu de aproximativ 4 ani, iar în ultima perioadă au apărut zvonuri că cei doi urmează să se căsătorească în acest an.

Jucătoarea de tenis se află la turneul de le Wimbledon, unul dintre locurile ei preferate, acest lucru văzându-se din postările sportivei. Iubitul ei nu ezită să-i transmită, prin intermediul Social Media, tot felul de mesaje de încurajare, precum:

„Câștigătorii nu pierd niciodată, ei învață și persistă! Indiferent de ce se întâmplă, ești PUTERNICĂ și suntem cu toții mândri de tine, fie că soarele străluceşte sau că plouă”, a scris în comentariu, în limba engleză, Ion Țiriac Jr., la postarea Soranei. Românca fiind în formă maximă la Wimbledon în această perioadă…Cum s-au cunoscut cei doi

Sorana și Ion Țiriac Jr. s-au cunoscut la Stejarii Country Club, un complex exclusivist din Pădurea Băneasa (unde locuiește și Simona Halep), care aparține lui Ion Tiriac senior. Acolo locuiesc amândoi, Ion jr. mutându-se acolo după divorțul de Ileana Lazariuc, consumat în 2017. Chiar dacă se cunoșteau de mult timp, pentru că la un moment dat frecventau aceleași cercuri de prieteni, fiind vecini, cei doi s-au apropiat mai mult.

foto: Playsport