Sore intră în închisoare, în noul videoclip regizat chiar de ea – „Lângă tine”

Cântăreaţa Sore a lansat clipul piesei „Lângă tine”. În videoclipul regizat chiar de ea, Sore este captivă într-o închisoare, fiind o continuare a poveştii redate tot sub semnătura artistei, „Cum să mă las”, clip lansat de Sore la începutul iernii.


Deschide videoclipul

Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ţinem singuri, o închisoare a minţii. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică, simplu şi curat, că noi suntem şi judecătorii, dar şi salvatorii noştri”, explică artista ideea care a stat la baza creaţiei ei.

Piesa „Lângă tine” vorbeşte despre sentimentele care se nasc în urma unei relaţii toxice, despre captivitate şi despre eliberare: „Ştim cu toţii cum e, toţi ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau alta, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră. Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi şi trebuie să o conştientizam, să învăţăm să ne iubim şi să ne preţuim”, declară Sore despre mesajul noii sale piese „Lângă tine”.

Ghidată după principiul ca cel mai important nu este ce ţi se întâmplă, ci ce înveţi din ce ţi se întâmplă, Sore îşi transpune doar experienţele personale în arta sa.
Nimic din ceea ce scriu, compun, regizez, comunic nu-mi este străin. Toate experienţele din viaţa mea se regăsesc în arta mea şi nu ştiu dacă aş putea fi mulţumită de mine dacă lucrurile ar sta altfel. Îmi doresc ca cei care ascultă piesa să simtă că nu există barometru pentru suficienţă, există doar păreri, principii şi oameni diferiţi. Iubirea de sine este cea mai importantă şi doar ea atrage, în urma ei, respect, armonie şi admiratie”, mărturiseşte cântăreaţa despre noul ei proiect.

O producţie MediaPro Music, piesa produsă de HaHaHa Production, „Lângă tine”, are muzica semnată de Roland Kiss, Ionuţ Cozma (John), Şerban Cazan, versurile scrise de Miruna Iova şi Vlad Cireşan, iar videoclipul este regizat de Sore.

ianuarie 14th, 2020 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate