Spectacol de modă la Festivalul de Film de la Cannes

Cea de-a 76-a ediție a Festivalului anual de film de la Cannes a revenit săptămâna aceasta și, așa cum bănuiam: nu au lipsit strălucirea și glamourul pe covorul roșu. De la rochia de bal fără bretele, înfrumusețată cu cristale, pe care Alexander McQueen a creat-o pentru Elle Fanning, până la noua coafură albastră și rochia bleu Del Core a lui Helen Mirren și accesoriul strălucitor Chopard al Umei Thurman.

Foto: Helen Mirren, Uma Thurman, Naomi Campbell

Evenimentul anual, care are premiera pe riviera franceză și proiectează unele dintre cele mai discutate filme ale anului, ne aduce unul dintre cele mai fastuoase covoare roșii din lume. Este un spectacol de modă asemănător cu Oscarurile și Gala Met și unul mult mai formal decât alte festivaluri de film precum Veneția sau TIFF.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Suntem obligați să primim modă de top pe La Croisette, datorită unei game de noi proiecte pline de stele. Asteroid City a lui Wes Anderson îi are în rolurile principale pe Scarlett Johansson, Tom Hanks, Tilda Swinton și Margot Robbie; May December a lui Todd Haynes îi prezintă pe Julianne Moore și Natalie Portman; iar filmul lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, ăi are ca protagoniști pe Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro și Brendan Fraser. Dacă toate aceste nume nu sunt suficiente, există și juriul Cannes 2023, cu membri precum Brie Larson, Paul Dano și Julia Ducournau.La urma urmei, Cannes are o istorie de a oferi momente de stil fascinante.

Foto: Charlotte Casiraghi, Catherine Zeta-Jones, Carys Zeta-Douglas
Foto: Cindy Bruna, Brie Larson, Alessandra Ambrosio
Foto: Pom Klementieff, Frédérique Bel, Farnoush Hamidian
Foto: Esha Gupta, Romee Strijd, Fan Bingbing
Foto: Razane Jammal, Emmanuelle Béart, Paola Turani

Foto: hepta, www.townandcountrymag.com, vogue