Spectacolul ținutelor pe covorul roșu de la Premiile BAFTA

Timp de 75 de ani, Premiile Academiei Britanice de Film (cunoscute mai frecvent sub numele de BAFTA) au servit ca un precursor al Oscarurilor. În timp ce premiile BAFTA i-au onorat adesea pe cei care s-ar putea să nu ajungă niciodată la Premiile Academiei, nominalizații din acest an includ atât aspiranți la Oscar, cât și câștigători ai altor premii de televiziune și film. Cu filme precum Belfast, The Power of the Dog, Licorice Pizza și Passing all for premie, staruri din întreaga lume și-au făcut drum la Royal Albert Hall din Londra pentru a-și sărbători realizările în film.

Farmaciștii Catena recomandă  Lipofusion de la Rilastil,  un tratament corporal pentru contracararea imperfecțiunilor cauzate de celulită, cu absorbție imediată și efect de răcire prelungit.Mai jos, look-urile noastre preferate de la Premiile BAFTA 2022.

Iată în jos look-ul old Hollywood al lui Lady Gaga care a accesorizat rochia Ralph Lauren cu diamante și smaralde. Vedeta din West Side Story, Ariana DeBose, se aseamănă cu o rază de soare în creația Oscar de la Renta, Daisy Ridley apare într-o ipostază elegantă într-o rochie cu volane negre semnată de Vivienne Westwood.

Foto: Catriona Balfe, Lady Gaga în Ralph Lauren și Tiffany & Co., Ariana DeBose în Oscar de la Renta

Sebastian Stan, actorul cu origini române face un switch jucăuș al unui look clasic marca Givenchy.

Foto: Sebatsian Stan în Givenchy, Sienna Miller în Gucci, Salma Hayek în Gucci

Farmaciștii Catena recomandă serul cu acid hialuronic de la Skin Republic, un ser super hidratant, cu acid hialuronic 1%, ce hidratează pielea uscată.

Foto: Daisy Edgar Jones, Riz Ahmed, Morfydd Clark
Foto: Zawe Ashton în Emilia Wickstead, Kelvin Harrison Jr. în Burberry și Tiffany & Co., Benedict Cumberbatch
Foto: Daisy Ridley în Vivienne Westwood, Emilia Jones, Adwoa Aboah în Saint Laurent

Iulia Mirică

Foto: vanityfair.com, hepta