Andreea Balan a suferit un stop cardio-respirator

Andreea Balan, in varsta de 34 de ani, a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, insa in timpul operatiei de cezariana artista a suferit un stop cardio-respirator, iar informatia a fost confirmata de sotul sau: ”In urma zvonurilor care au tot circulat, doresc sa confirm ca intr-adevar, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. In acest moment ea este stabila. Fetita noastra, Clara Maria, este sanatoasa si cantareste 3.2 kg. Multumim intregii echipe medicale pentru profesionalismul de care au dat dovada. Va multumim pentru mesaje si va vom tine la curent cu starea de sanatate a Andreei. Va multumesc!”, – a scris George Burcea pe Faceboook.Reprezentantii spitalului privat unde artista Andreea Balan a nascut in urma unei proceduri de cezariana au venit cu noi informatii privind starea acesteia.

Intr-o declaratie de presa, unul dintre doctori a precizat ca starea ei este stabila, iar ceea ce s-a intamplat este un caz foarte rar. La solicitarea familiei, mai multe informatii nu au fost date publicitatii.

„Starea ei de sanatate s-a ameliorat. Este intr-o stare stabila si echilibrata. Este supravegheata de echipa medicala. A putut fi vizitata de familie. Va fi monitorizata de echipa medicala in urmatoarele zile”, a precizat reprezentantul spitalului.

”Incidentul care s-a petrecut in timpul operatiei cezariene este unul foarte rar, care nu poate fi prevazut prin investigatiile anterioare, undeva 1 la cateva zeci de mii de cazuri” – a mai spus medicul.

Sursa foto: Facebook