Stefan Stan canta miercuri pe plaja Kanal D Summer Studio!

Mihai_Ghita_pe_plaja_Kanal_D_Summer_StudioMiercuri, 25 iulie, Mihai Ghita va asteapta la o editie speciala “Kanal D la mare cautare”, incepand cu ora 16.45, la Kanal D. Bianca Ionita si Raluca Lazarut sunt cele doua vedete Kanal D ce isi vor arata maiestria in jocuri pe plaja. Prezentatoarele Stirilor Kanal D le-au pregatit si cateva surprize celor ce se vor afla maine pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia.

Bianca Ionita isi va prezenta noua colectie de bratari, iar Raluca Lazarut le va exemplifica telespectatoarelor cateva exercitii de aerobic. Maine, veti afla care sunt secretele unei siluete de invidiat, dar si cum puteti avea un tonus bun facand cateva exercitii simple, acasa.

Stefan Stan, invitatul special al zilei, este cel care va intretine atmosfera, artistul pregatindu-le fanelor si telespectatoarelor Kanal D un recital de exceptie direct de pe nisip.

Prin urmane nu ratati, miercuri, 25 iulie, incepand cu ora 16.45, emisiunea “Kanal D la mare cautare”, transmisa in direct de pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia.

 

Text: Andreea Popescu