Strumpfii 2 la Paris… si la Hollywood Multiplex

strumpfii 2Cand eram eu mica, existau desene animate cu Strumpfii alb-negru, fara efecte speciale si ecrane tridimensionale, ci, din contra, vazute la un televizor mic si vechi, cu carcasa din lemn, care se potrivea cu mobilierul din casa. Totusi, imi amintesc de ei cu drag. Si foarte drag mi-a fost si anul trecut cand am vazut pentru prima data filmul Strumpfii, partea intai.

De atunci cred ca l-am mai vazut de vreo 20 de ori si i-am cumparat si Sarei, fiica mea de 2 ani si jumatate (pe atunci), cd-ul cu el, iar pentru ea a fost, desigur, STRUMPFO-FANTASTIC. Si, din cand in cand, isi mai amintea sa ma intrebe ce mai face Istetul, il mai cita pe Papa Strumpf (“strumpfo-fantastic”) si cerea cu insistenta o Strumpfita, care, pe timpul acela, nu se gasea! Ei bine, toamna 2013 ne-a prins cu un an in plus (Sara a facut 3 ani si jumatate), cu o Strumpfita in miniatura, cu un album cu toti strumpfii si cu partea a doua a filmului Strumpfii, cu actiunea in… PARIS, mon amour!

De ce pun accentul pe locul unde s-au desfasurat filmarile? Pentru ca, in cadrele surprinse, se arata un Paris superb, de primavara, iar copiii din spatele meu isi intrebau uimiti parintii “Chiar asa de frumos este la Paris?”. Ei bine, da, i-am zis si Sarei, la Paris este ATAT DE FRUMOS!

Revenind la Strumpfii 2 pot zice doar atat: MINUNAT de strumpfesc! Si va invit si pe voi la Hollywood Multiplex sa il vedeti. Copiii din voi vor fi extaziati! Vedeti programul aici.

 

Text: Catalina Buzdun