“Studio 54” – concertul virtual de succes

Pentru a ajuta oamenii să iasă puțin din depresia cauzată de pandemie, Dua Lipa a susținut un concert virtual special intitulat – „Studio 54”. Spectacolul nu numai că a prezentat apariția multor celebrități care au interpretat fiecare câte o melodie, dar și un set inspirat din anii ’80 și câteva schimburi de costume care mai de care mai stilate.Dua Lipa s-a alăturat unor artiști renumiți

Chiar dacă activitatea cântăreței prezintă interes general din partea oamenilor, ea a apelat la ajutorul mai multor vedete pentru a face un spectacol de neuitat. Elton John a apărut interpretând un fragment din „Rocketman”, iar Miley Cyrus alături de Lipa au interpretat ultima lor melodie lansată, „Prisoner”. J Balvin, Bad Bunny și Tainy s-au alăturat și ei artistei cântând împreună piesa de mare success “Un Día (One Day)”.

La evenimentul virtual și-a făcut apariția și FKA Twigs, care a cântat o piesă la care a colaborat cu Lipa, iar Kylie Minogue s-a alăturat cu „Real Groove”. Angèle a interpretat „Fever”, iar DJ BuckBetty a fost prezentă pe scenă pe tot parcursul show-ului. DJ-ul The Blessed Madonna a fost cel care a dat startul distracției.

Protagonista spectacolului a avut mai multe costumații pregătite, ea colaborând îndeaproape cu stilistul Lorenzo Posocco și asistentul său Rae Hayden. Lipa a avut un look inspirat de casele THE ATTICO, Alexander Wang, Versace și Casey Cadwallader de Mugler.

De la cercuri fosforescente, patine cu role, până la globuri disco, mult sclipici, Studio 54 a fost transformat într-o extravaganță din anii ’80.