Sun Plaza da startul distractiei la inaltime: redeschide Sun Sensations Beach Club!

Redeschidere terasa SSBC 2Sun Plaza Shopping Center adauga un nou punct pe harta distractiilor de sezon din Bucuresti prin redeschiderea, pentru al treilea an consecutiv, a celei mai mari terase la inaltime din Capitala, Sun Sensations Beach Club, alternativa urbana a divertismentului oferit de litoral.

Luna aceasta, terasa va gazdui in timpul weekend-ului, pe langa seri tematice, 3 concerte incendiare, sustinute de Deep Central, Sore si Ruby pe 11, 18 si 24 mai.

Destinatia ideala pe durata verii atat in timpul zilei cat si seara, Sun Sensations Beach Club, clubul de vara situat la etajul 1 al centrului comercial din sudul Bucurestiului, aduce in oras atmosfera boema de la malul marii, oferindu-le vizitatorilor spatii special amenajate atat pentru distractie cat si pentru relaxare.

Terasa Sun Sensations Beach Club va fi deschisa de vineri pana duminica intre orele 10:00 si 01:00 dimineata, pentru ca din iunie pana in septembrie aceasta sa isi astepte publicul si in timpul saptamanii, de luni pana joi, in intervalul orar 10:00 – 23:00, iar de vineri pana duminica intre 10:00 si 3:00 dimineata.

Text: Andreea Popescu