Super Bowl cu surprize din partea Rihannei

În ceea ce ar putea fi considerat cu ușurință unul dintre cele mai așteptate show-uri Super Bowl Halftime, Rihanna a oferit un spectacol emoționant cu cele mai mari hituri ale sale pentru Super Bowl LVII, duminică seara.

Vedeta internațională a interpretat piesele favorite ale fanilor, cum ar fi „Umbrella”, „Rude Boy”, „Diamonds” și multe altele pentru spectacolul de 13 minute din pauza de la Super Bowl. Spectacolul a fost primul show al Rihannei din ultimii 7 ani, de la lansarea ultimului ei album complet, „Anti” și de când a devenit mama pentru prima dată.Rihanna însărcinată a doua oară

Ea a ales să nu aducă invitați la spectacolul mega-televizat, chiar dacă foști colaboratori precum Jay-Z au participat la „marele joc”. Cu toate acestea, a fost prezent un invitat special, al doilea copil! Un reprezentant al cântăreței a confirmat pentru „People” și „The Hollywood Reporter” că ea este într-adevăr însărcinată.

Ținute extravagante și machiaj glam

Rihanna a ieșit pe scenă (plutitoare!) într-o salopetă roșie monocromă de la Loewe, asortată cu două paltoane Alaïa diferite și adidași de la Maison Margiela x Salomon Cross. În completarea glamului consacrat, ea a purtat rujul lichid Velvet de la Fenty Beauty din „The MVP” și și-a păstrat părul într-o coadă, împărțită în două împletituri.

Cântăreața nu a ratat momentul de a-și promova propriu brand de frumusețe în timpul spectacolului ei, făcând o pauză pentru a-și șterge fața cu Invisimatte Instant Setting și Blotting Powder.

Coregrafie la superlativ

Superstarul a lucrat alături de coregraful ei, Parris Goebel pentru spectacolul Super Bowl, care a coregrafiat și ultimele ei patru spectacole de modă Savage x Fenty.

Rihanna a povestit anterior, în timpul unei conferințe de presă pre-Super Bowl, cum plănuia să pună totul în spectacolul de revenire și să recunoască cât de mari erau mizele luând în considerare pauza ei lungă de la muzică.

Iulia Mirică

Foto: hepta, www.harpersbazaar.com