Surorile Bella si Gigi Hadid, controverse aprinse dupa o poza in care apar nud

Revista Vogue, editia din Marea Britanie, a iscat controverse dupa ce a publicat online o imagine nud cu surorile Gigi si Bella Hadid, fotografie apare intr-un pictorial din urmatorul numar al publicatiei.

Mai multe persoane au reactionat neagtiv pe retelele sociale si au criticat imaginea, numind-o „stranie, incestuoasa si dezgustatoare”. Acest numar al revistei Vogue va fi vandut in doua variante, una cu Gigi Hadid pe coperta, iar celalalt cu sora acesteia, Bella Hadid,  surorile fiind fotografiate de Steven Meisel.

Sedinta foto vine la pachet si cu un interviu in care cele doua surori vorbesc despre relatia lor. „Ea e singura persoana din cauza careia pot deveni foarte agresiva. Ma face atat de mandra. As face orice pentru ea”, a declarat Gigi Hadid despre sora sa, Bella.Mama surorilor, mandra de fotografie

Desi este o revista de moda, in care pictorialele sunt adesea neobisnuite, foarte multe persoane au fost revoltate dupa publicarea acestei imaginei nud cu cele doua surori. „Credeam ca Vogue era o revista de moda. Aici nu sunt prezentate haine”, a comentat un internaut care nu gaseste justificare pentru o astfel de imagine.

Alti utilizatori ai social media au acuzat revista ca a editat imaginile, pentru a le face pe cele doua modele sa para mai suple. „Bella şi Gigi nici nu sunt atat de slabe. Au modificat mult imaginile” sau „Ar fi fost frumoasa imaginea daca cele doua ar fi de recunoscut”, au scris alte doua persoane.

Pe de alta parte, mama celor doua surori, Yolanda Hadid, vedeta din „Real Housewives Beverly Hills”, a postat cu mandrie fotografiile fiicelor sale in social media, scriind: „Sunt atat de mandra de tine, dragostea mea!”, pentru Gigi, si „Continua sa stralucesti, fetita mea, te iubesc!”, pentru Bella.

Text : Iulia Mirica

Foto: Facebook/Instagram