Ilinca, primul single din cariera solo!

Dupa recenta participare la Eurovision 2017, unde a ocupat locul 7 in concurs alaturi de Alex Florea, cu piesa „Yodel It!”, Ilinca Bacila (19 ani) a lansat primul single din cariera solo, cu videoclip – „Amici”, o piesa despre momentul in care trebuie sa iei o decizie dificila si inchei un capitol, dar incepi un altul.

In videoclipul regizat de Roman Burlaca, Ilinca si Alex Florea joaca rolul a doi indragostiti care trec prin diferite stari, de la emotie, la ras, la plans, si care decid intr-un final sa aleaga ce este mai bine pentru fiecare.

Muzica este compusa de Theea Miculescu si Alexandru Cotoi, versurile sunt scrise de Theea Miculescu, iar instrumentalul a fost creat de Alex Antonescu, Catalin Tamazlicaru, Constantin Sava si Alexandru Cotoi.

„M-am trezit in camera de hotel din Kiev cu mama care asculta «Amici» si nu intelegeam ce se intampla. Apoi mi-a zis ca cei de la Cat Music mi-au facut o surpriza si mi-au lansat piesa inainte de semifinala Eurovision. Sunt foarte fericita si emotionata in acelasi timp. «Amici» este o piesa de suflet, pentru ca ma regasesc foarte mult in ea, chiar daca arata o alta latura a mea. Vreau sa ii multumesc echipei, lui Alex si tuturor oamenilor care ma sustin in continuare!”, a declarat incantata Ilinca.

Text: Oana Baltoc