Sylvester Stallone, tată de fotomodele

Sylvester Stallone este tată de patru copii, dintre care trei sunt fete. Actorul a fost căsătorit de trei ori, iar fetele sunt din ultimul său mariaj, cu Jennifer Flavin. Toate cele trei fiice ale lui Stallone, Sophia, Sistine şi Scarlet sunt modele. În 2017 ele au fost nominalizate ca ambasadoare pentru Golden Globe Awards.

Sora cea mare, Sophia a fost jurat la Project Runway și a desfășurat și o campanie de publicitate pentru Dolce & Gabbana, împreună cu sora sa Sistine. Cele trei surori au avut şi proiecte împreună, au realizat împreună un pictorial pentru Harper’s Bazaar Australia.

Sophia şi Sistine sunt student la Universitate în California de Sud, iar Scarlet este încă la liceu. Sylvester este foarte mândru de cele trei fiice ale sale şi arată asta în mod constant pe rețelele de socializare. La una dintre fotografii, actorul a scris: „Trei trandafiri și o buruiană”.

…iar la alta: „Cu fiicele mele minunate… Trebuie să am grijă de ele…”

Text: Bettina Cristea

Photo: Fasingur

iulie 3rd, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate