Tehnicile machiajului profesional

1ayszhwla9Pentru prima data in Romania, make-up artistul cu experienta internationala Alexandru Abagiu a decis sa-si impartaseasca secretele si trucurile profesionale cu specialistii din domeniul frumusetii in seminarul “Masterclass by Alexandru Abagiu”, care se va desfasura in cadrul complexului expozitional Romexpo, Bucuresti, ca parte integranta a manifestarii expozitionale Cosmetics Beauty Hair 2011. Evenimentul va fi o sesiune educationala ce va avea loc in doua reprize: 15 septembrie de la 15.00 la 19.00 si 18 septembrie de la 13.00 la 17.00 in sala Brancusi (H2).

Tematica seminariilor este una tehnica-profesionala, Alexandru abordand subiecte de maxim interes intr-un show demonstrativ de 4 ore in urma caruia participantii vor primi diplome de participare si vor avea posibilitatea de a adresa intrebari si de a discuta direct cu Alexandru despre problemele intalnite in meseria de make-up artist. De la tehnicile consacrate in machiajul ochilor, explicate si demonstrate pas cu pas, pana la revolutionarul airbrush si folosirea acestuia in ridicarea standardului profesional si perfectarea tehnicilor clasice, toate aceste ingrediente “must have” pentru un profesionist vor fi demonstrate pentru prima data in Romania.

Biletele vor fi disponibile la casieriile Romexpo incepand cu data de 15 septembrie, prima zi a evenimentului. Informatii despre tematica si rezervari la  numerele 021-2329779 sau 0762.698.079. Mai multe informatii despre Alexandru si universul sau artistic pe www.alexandruabagiu.com sau facebook.com/alex.abagiu.

 

Text: Andreea Popescu