Tematica Met Gala 2023 a fost dezvăluită

Organizatorii Met Gala, una dintre cele mai mari seri de celebrare ale modei, au anunțat tema de anul viitor: celebrarea lucrărilor regretatului Karl Lagerfeld.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Programată, ca de obicei, pentru prima zi de luni a lunii mai, strângerea de fonduri plină de vedete va invita participanții să onoreze munca designerului german care a murit în 2019 la vârsta de 85 de ani.

Foto: Cindy Crawdor, Linda Evangelista, Karl Lagerfeld și Claudia Schiffer la prezentarea colecției pret-a-porter Chanel din 1996


Surprinderea frumuseții spectacolelor Chanel ale lui Karl Lagerfeld

Tema galei coincide cu o expoziție la Institutul de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă, intitulată „Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”. Într-un comunicat de presă, Met a spus că spectacolul va reuni aproximativ 150 de modele care „explorează limbajul stilistic al designerului”.

Foto: Karl Lagerfeld și Naomi Campbell la prezentarea colecției pret-a-porter Karl Lagerfeld din 1997

Articolele expuse vor include creații din vremea lui Lagerfeld ca director de creație al Fendi, Chloé și Chanel, precum și piese din perioada sa la Balmain și Patou și design-uri de la casa sa omonimă.

Iulia Mirică

Foto: hepta