Tendințe actuale în materie de manichiură

Dacă și unghiile tale sunt ghidate de calendarul modei, atunci ar trebui deja să vezi care sunt tendințele de manichiură ce vor domina în sezonul următor. Deși totul în jurul nostru este într-o continuă schimbare, manichiura ta ar trebui să fie statement.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.

De la actualizări inedite ale manichiurii french până la cea mai în vogă formă de unghii pe care o va purta toată lumea, am căutat pe podiumurile de primăvară/vară pentru a prezice tendințele din următorul sezon.

Vei putea opta pentru accente elegante, stilate și cool. Nail artiștii au adaptat modelele de manichiuri sofisticate și prezintă modele frumoase  pentru fiecare zi care vor scoate în evidență frumusețea mâinilor.Accente neașteptate

În timp ce unele modele de la Markarian purtau unghii cu imprimeuri pentru a se potrivi cu colecția de modă, altele aveau pur și simplu câteva aplicații stylish.

Manichiura french Kooky

Manichiura franțuzească a revenit în mod constant, dar așteptă-te la răsturnări distractive precum acest aspect simplu, dar sofisticat, ideal pentru orice ocazie.

Neutre, dar de efect

Am putut observa pe podiumuri manichiuri simple, în nuanțe neutre care cu siguranță vor dicta un trend important.

Unghii Stiletto

Poate că nu este cea mai practică tendință de unghii a sezonului, dar cu siguranță este cea mai de îndrăzneață.

Farmaciștii Catena recomandă  Genera BIO, o cremă de îngrijire a mâinilor pe care o poți folosi pentru îngrijirea de zi cu zi.

Manichiura de gheață

Când două branduri de lux italiene emblematice — Versace și Fendi — și-au combinat puterile pentru un spectacol pe podium, a trebuit să existe puțină strălucire, inclusiv manichiura icy.

Printuri wild

Iată că vremea aminal printului nu a apus, ba mai mult, este un trend important in materie de unghii care va arăta grozav pe orice formă ai alege.

Iulia Mirică

Foto: Facebook Corina Savu