Tendințe de machiaj direct de pe podiumuri

Mulțumită marilor case de modă care ne-au încântat privirea cu cele mai spectaculoase tendințe de modă pentru primăvara anului 2022, ne bucuram și de cele mai noi trenduri în materie de machiaj.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

De la Anna Sui la Versace și chiar Bluemarine, designerii acestor case de modă ne-au oferit o mulțime de trenduri de makeup pe care trebuie să le încerci odată ce masca de protecție nu va mai fi o necesitate.Iată cele șapte look-uri care vor domina primăvara 2022:

Blush statement

Dacă blush-ul de obicei se aplică pe pomeți pentru a sculpta armonios trăsăturile naturale ale feței, modelele de la Anna Sui l-au purtat și pe tâmple și ochi. Pe podiumul Carolina Herrera, modelele au dovedit că acesta va fi sezonul blush-ului strălucitor.

Noul neon

Modelele precum Quannah Chasinghorse a arătat un machiaj al ochilor dramatic, în nuanțe  fluorescentă la prezentarea Prabal Gurung. În timp ce, la Versace, Pat McGrath a creat cat eyes stratificat, așa cum se vede la Dua Lipa, cea care a deschis și a închis show-ul de modă.

Farmaciștii Catena recomandă Cleanser & Toner 2 în 1 de la Cyclax, un gel de curățare pentru față cu o formulă delicată care îndepărtează machiajul, și impuritățile lăsând pielea curată și hidratata.

Buze glossy

În timp ce renașterea modei anilor 2000 continuă, la fel se întâmplă și cu buzele glossy, ne arată prezentarea Bluemarine. Buzele strălucitoare au adăugat o notă glamour spectacolului Boss x Russell Athletic.

Ochi decorați

Cine are nevoie de corector atunci când avem la dispoziție accesorii de aplicat în jurul ochilor, așa cum se vede la Etro. Foița de aur roz, văzută pe pista Simone Rocha din Londra, este o actualizare artistică a tendințelor de machiaj inspirate de serialul Euphoria din sezonul trecut.

Roșu clasic

La Michael Kors, un strop de ruj roșu se remarca pe fețele modelelor machiate, de altfel extrem de simplu. Cu ochii modelelor ascunși în spatele nuanțelor futuriste ale ochelarilor de la Saint Laurent, buzele roșii au dovedit din nou de ce este atât de classy.

Potrivire perfectă

Dacă ești una dintre cele care îți asortează machiajul cu ținuta, ai o sursă de inspirație pe pistă LaQuan Smith, care a potrivit perfect machiajul modelelor cu outfit-urile lor.

Pasteluri abstracte

Prezentarea Tanya Taylor ne-a adus modele de makeup în tonuri pastelate. Pentru spectacolul Paul & Joe, modelele purtau makeup simplu și ingenios, dar pe un singur ochi. Să fie oare inspirație pentru festivaluri?

Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com