Tendințe de modă gata să fie purtate anul acesta

2022 a fost anul în care moda „de bază” a preluat internetul. Noile sub-tendințe păreau să măture conștiința colectivă săptămânal, de la baletcore la barbiecore. Dar stilurile strălucitoare și ciudate se îndreaptă într-o nouă direcție în noul an. Așteptând cu nerăbdare tendințele din 2023 pe TikTok, experții prevăd că fenomenul modei se va muta într-o direcție mai expresivă.

Farmaciștii Catena recomandă crema de ochi de la Rilastil din gama HYDROTENSEUR, o cremă antirid formulată împotriva pungilor de sub ochi și a cearcanelor.

Frumusețea TikTok-ului constă în faptul că, deși este plin de conținut original, mulți influenceri vorbesc între ei, exploatând idei. Pe TikTok, stilul este atât o expresie personală, cât și un răspuns la tendințele mai mari, și asta nu va dispărea în 2023.

Contați pe algoritmul TikTok pentru a trimite tendințe de modă pentru a purta stilul personal într-un mod modern.Descoperă tendințele de modă pentru anul acesta:

 

Mermaidcore

Tendințele de frumusețe precum machiajul și tendințele modei, precum bijuteriile inspirate de moluște sunt un semn pentru creșterea inspirației oceanice. Un reprezentant al stilului mermaidcore este nimeni altul decât Harry Styles.

Indie Sleaze

Lucrurile devin mai rebele anul acesta. Revenirea Indie Sleaze prin tendințele inspirate din stilul grunge, ne îndeamnă să căutăm hainele rock-ish de anii trecuți.

Long Live The ’90s

Pune în listele de vizionare serialele iconice Seinfeld sau Friends pentru o mică inspirație pentru ținutele din 2023. Estetica anilor ’90 este încă prezentă, așa că așteaptă-te să vezi nu doar stilul inspirat de această epocă, ci și tunsorile și tendințele de frumusețe.

Haos Creativ

Suntem pe cale să primim mai multă estetică fashion, amestecată și combinată, în 2023. Anul acesta este despre a îmbrățișa potențialul creativ al haosului pentru a ne dezvolta stilurile personale.

Multă piele

Articolele din piele artificială câștigă foarte mult teren, iar anul acesta va fi o textura obligatorie din garderoba tuturor. Jachetele de moto și notele de culoare vor fi la mare căutare.

Dark & Lacy

Anul acesta este despre dantelă. Am văzut acest material fin pe multe podiumuri de modă. Dantela va fi purtată în orice moment al zile, în orice stil e convenabil pentru tine.

Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com, google images, hepta