The Motans a lansat single-ul Friend Zone: „Sper sa creeze vibratii pozitive in sufletele oamenilor”

The Motans si-au obisnuit fanii cu piese originale, lansate una dupa alta, in doar un an de cand s-au lansat. Prin urmare, iata ca putem asculta un nou single, „Friend Zone”, compus de The Motans si produs de Alex Cotoi.

Videoclipul acestei piese a fost filmat si regizat de Alexandru Muresan si Bogdan Paun – echipa NGM Creative, cu care au lucrat si INNA sau Irina Rimes. „La inceput, aveam doar un simplu „ton, ton, semiton”. Ca sa ajunga la varianta sa finala, aceasta piesa a fost incercata in mai multe stiluri, timp de mai bine de jumatate de an. Sper foarte mult sa fie pe plac si sa creeze vibratii pozitive in sufletele oamenilor ce o vor asculta atat in varianta sa oficiala, cat si in varianta pe care o vom interpreta live. Multumesc Alexandru Cotoi, Ali Said, Bogdan Paun, Alexandru Muresan, echipa Global Records!”, a declarat Denis Roabes, The Motans.

De curand, The Motans au mai lansat si piesa „Lilith” cu un videoclip creat tot de NGM Creative, in care apare un singur personaj, interpretat de Laura Giurcanu, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, cu peste 290.000 de abonati pe YouTube si 422.000 de followers pe Instagram.

Laura a mai aparut in trecut in videoclipul lui The Weeknd, unul dintre cei mai de succes artisti ai momentului din intreaga lume. Piesa a fost compusa de The Motans cu Keed, Achi, Damian Rusu, Radu Dimitriu si produsă de Vlad Lucan, (“Diggy Down” – INNA, majoritatea pieselor Guess Who).

Fanii The Motans s-au putut bucura pana acum de piese precum „Versus”, „August”, „Fifty Fifty”, „Tu”, iar la inceputul anului viitor artistul va lansa albumul de debut. Prima colaborare The Motans a fost cu Delia pentru piesa „Weekend”, care a cucerit radiourile si televiziunile muzicale, cu peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube. Tot anul acesta, The Motans au lansat „Nota de plata” cu INNA, single care are peste 14 milioane de vizualizări.

Text: Iulia Mirica