TikTok-ul la mare căutare în această perioadă. Vezi ce postează vedetele

Odată cu statul în izolare, numărul de descărcări ale aplicaţiei TikTok a crescut. Vedetele se plictisesc în casă şi încearcă să-şi arate creativitate creând conţinut pe o aplicaţie care până acum o lună era apreciată mai mult în rândul adolescenţilor.

Dă click pe numele celebrităţilor pentru a vedea ce videouri au reuşit să facă!

Kylie Jenner

Kylie Jenner nu are multe videouri pe TikTok, însă în unele dintre acestea îşi implică şi fiica.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez face mult sport, însă pe TikTok postează şi filmuleţe cu familia sa. 

Hailey Baldwin Bieber

Hailey are puţine videori, ceea ce înseamnă că nu foloseşte aplicaţia asta de prea multă vreme. Ea postează dansurile pe care le face în casă împreună cu soţul ei, Justin Bieber.

Jessica Alba

Jessica Alba este destul de prezentă pe această aplicaţie. Pe lângă rutina de înfrumuseţare, Jessica mai face şi diferite joculeţe alături de familia ei.

https://www.instagram.com/p/B-utFM-lgzR/

Andra

Andra se distrează cu cei doi copii ai săi pe TikTok. Mai mult, vedeta îşi invită fanii pe această aplicaţie pentru a intra live cu ei.

Alina Eremia

Alina Eremia se plictiseşte în casă. Ea postează diferite exerciţii fizice pe care le face, melodii şi tot felul de challenge-uri.

https://www.instagram.com/p/B-rkr_FgQWL/

 

Antonia

Antonia apare alături de copiii ei, cu care face tot felul de joculeţe, şi alături de echipa sa, care o ajută să facă tot felul de provocări.

https://www.instagram.com/p/B-uE7F5AI9J/

Inna

Inna se filmează adeseori în ipostaze sexy, în timp ce dansează. 

Delia

Delia este înnebunită după această aplicaţie, ea postând şi de câte 4 ori pe zi tot felul de exerciţii fizice, challenge-uri şi pe nepoţeii ei

https://www.instagram.com/p/B-uKLyND3q7/

Text: Bettina Cristea

Photo: Google images