Ținute glam pe covorul roșu al Premiilor Grammy

Foto: St. Vincent în Gucci

Premiile Grammy sunt în mod normal un eveniment în care regulile de modă nu se aplică. Cea mai mare gală de celebrare a muzicii se mândrește cu o adevărată paradă de modă pe covorul roșu, iar spiritul fashion este prezent în fiecare artist care îl calcă.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Vedetele care au defilat în emblematicul MGM Grand Casino din Las Vegas, iar ținutele au fost pe măsură.  Lady Gaga a furat show-ul prin rochia Armani Privé cu trenă și diamantele Tiffany & Co.

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos și au strălucit datorită legendarului Lenny Kravitz care a purtat un maiou din plasă argintiu, pantaloni de piele și tocuri asortate. Jack Harlow a păstrat lucrurile șic printr-un look minimalist de la Givenchy, în timp ce Lil Nas X a ales stilul baroc, ducându-și afinitatea pentru modă la noi culmi în costumul încrustat cu perle de la Balmain.

În conformitate cu Vegasul, Dua Lipa a canalizat glamul lui Gianni Versace ai anilor `90 prin corsetul accesorizat cu bretele din piele și bijuterii aurii. Tifanny Hadish a fost o adevărată divă în rochia ei aurie cu paiete de la casa de modă Prada.Iată cele mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu de la Premiile Grammy:

Foto: Lady Gaga în Armani Privé, Dua Lipa în Atelier Versace, Allison Russell în Delcore
Foto: Cynthia Erivo în Louis Vuitton, SZA în vintage Jean Paul Gaultier, Tiffany Haddish în custom Prada
Foto: Snoh Aalegra în Atelier Versace, Justin Bieber în Balenciaga & Hailey Bieber în Saint Laurent, Giveon în Chanel
Foto: Jared Leto în Gucci, Halsey în Pressiat, Jack Harlow în Givenchy
Foto: Joni Mitchell, Lenny Kravitz în Natalia Fedner, Lil Nas X în Balmain
Foto: St. Vincent în Gucci, Leslie Odom Jr. în Dior Men, Rachel Zegler în Dior Haute Couture
Foto: Billie Eilish, Paris Hilton, Saweetie

Iulia Mirică

Foto: vogue.com, elle.com