Ținute îndrăzneţe de la mari designeri la Grammy

Spectacolele de decernare a premiilor înseamnă modă și glam, dar Grammy-urile sunt ceva mai special. Niciun alt eveniment nu se potrivește amestecului său de stil outré și ținute care atrag atenția. Una dintre puținele ocazii în care o rochie neagră sau un smoching simplu pur și simplu nu își vor face treaba, covorul roșu al acestor premii necesită expresii îndrăznețe ale personalității. Piesele de designer alese de artiștii care participă deseori fac mai mult decât să arate bine, afirmă exact cine sunt și mesajul lor muzical.

La ceremonia din 2021, starea de spirit a fost ireversibilă și îndrăzneață. Tonul a fost dat de Harry Styles, care a început ceremonia cu o nouă interpretare a hitului său, „Watermelon Sugar” și o reinterpretare a stilului său consacrat. Într-un costum din piele neagră semnat Gucci, Styles a îmbinat glamul rock în timp ce afișa o senzație proaspătă prin eșarfa din pene, verde mentă.

Fiind o imagine a casei de modă Versace și apropiată de Donatella, Dua Lipa este obișnuită să poarte rochii slinky ale mărcii italiene, dar pentru gala premiilor Grammy a făcut senzație într-o rochie roz transparentă, împodobită cu cristale. Pentru un glamour care îţi taie respiraţia, Chloe și Halle au purtat rochii Louis Vuitton, personalizate în nunațe aurii pentru a se potrivi cu personalitatea fiecărei surori Bailey.

Desigur există mai multe modalități de a atrage atenția. Cu pălăria Gucci și masca potrivită, Billie Ellish a fost e-girl cool, în timp ce Mickey Gunton avea o notă eterică în pelerina transparentă acoperită de fluturi a lui Valentino. O prezență regală pe orice covor roșu, Cynthia Erivo a demonstrat de ce este una dintre cele mai elegante femei de la Hollywood, aducând drama într-o rochie argintie concepută de Nicolas Ghesquière, care se clasează printre cele mai bune look-uri ale întregului sezon de premiere.

 

RILASTIL Daily Care – Gel de curățare purifiant pentru curățarea zilnică a tenului sensibil, gras, mixt și predispus la acnee. 

Text: Iulia Mirică

Foto: www.harpersbazaar.com, www.vogue.com