Ţinute remarcabile la premiile Grammy

Azi-noapte a avut loc decernarea premiilor Grammy, la Staples Centre din Los Angeles. Aşa cum era de aşteptat, această gală i-a fost dedicată marelui baschetbalist NBA, Kobe Bryant, care a murit ieri, împreună cu fiica sa într-un accident de elicopter.

Ca în fiecare an, covorul roşu a fost plin de apariţii care mai de care mai fermecătoare. Am ales câteva ţinute ale vedetelor care au participat azi-noapte le eveniment. Ariana Grande a purtat două ţinute.

  1. Ariana Grande
  2. Billie Eilish
  3. Dua Lipa
  4. Gwen Stefani
  5. Rosalia
  6. Billie Porter
  7. Lil Nas X

8. Pryanka Chopra şi Nick Jonas

9. Chrissy Teigen

10. John Legend

Marea câştigătoarea a acestei ediţii a fost Billie Eilish. Vedeta, în vârstă de 18 ani, a câştigat premiile pentru pentru cel mai bun cântec al anului, cu hitul “Bad Guy” și premiul pentru cel mai bun debut. Intitulat „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”, LP-ul său s-a impus la categoria celor mai bune albume.

Câştigătorii premiilor Grammy sunt aleşi de membrii Academiei americane de arte şi ştiinţe ale înregistrării, instituţie implicată într-un scandal după plecarea noului său director general, Deborah Dugan, pe fondul unor acuzaţii de conflict de interese în procesul de nominalizare, acuzaţii respinse de Academie.

Photo: Google Image

Text: Bettina Cristea