Ţinute ale designerilor celebri pe covorul roșu la Globurile de Aur 2020

S-a încheiat şi ediţia cu numărul 77 a Globurilor de Aur. Pe lângă câştigători, ţinutele vedetelor sunt intens discutate în această perioadă. Am făcut o selecţie ale celor mai apreciate rochii de pe covorul roşu.

Jennifer Lopez a îmbrăcat o rochie a casei de modă Valentino cu o fundă dublă mare.

Pryanka Chopra a purtat o rochie roz prăfuit Cristina Ottaviano la care a asortat un colier Bvlgari.

Cate Blanchett a apărut într-o rochie galbenă cu ştrasuri, pe covorul roşu. La ea a asortat o pereche de sandale în aceeaşi nuanţă.

Charlize Theron a ales o rochie de inspiraţie grecească verde cu trenă neagră.

Reese Witherspoon a purtat o rochie albă, creaţie Roland Mouret şi a asortat o pereche de cercei Tiffany & co.

Margo Robbie a îmbrăcat un top înflorat, cu mărgele şi ştrasuri, iar în partea de jos a avut o fustă albă dreaptă, cu buzunare.

Gwyneth Paltrow a ales o rochie din tulle, maro, cu volănaşe suprapuse. La rochia diafană de la Fendi a adăugat un colier şi o pereche de cercei mari.

Billie Porter s-a făcut remarcat la Oscarurile din 2019 printr-o rochie lungă, neagră de catifea. La Globurile de Aur vedeta a venit îmbrăcată într-un smoking alb din satin la care a ataşat o trenă lungă din pene, de la Alex Vanish.

Scarlett Johansson a strălucit într-o rochie roşie din tafta, creaţie Vera Wang.

Jennifer Aniston a purtat o rochie neagră lungă, marca Dior, la care a asortat un colier cu diamante, un machiaj şi o coafură simple.Vezi care au fost nominalizările la Golden Globe Awards 2020

Marii câştigători ai aceste gale au fost: „1917”, a primit premiul pentru cea mai bună dramă, „Once Upon A Time In Hollywood” a luat premiul pentru cea mai bună comedie, iar „Parasite” a fost ales ca fiind cel mai bun film străin.

Renee Zellweger a luat premiul pentru cea mai bună actriţă, iar Joaquin Phoenix a fost desemnat cel mai bun actor de dramă.

Photo: Hepta & Cosmopolitan