Tipuri de săruturi

Sărutul poate părea un act destul de simplu, dar de fapt există o mulțime de nuanțe în această artă. Poate că ai stăpânit sărutul francez perfect în acest moment și ești gata pentru ceva nou. Sau, poate că ești în căutarea unor modalități de a-ți schimba săruturile sau condimenta puțin stilul în care săruți.

Farmaciștii Catena recomandă balsamul reparator pentru buze de la Rilastil din gama RIPARATRICE, un tratament emolient și reparator cu acțiune intensivă de reparare și emoliere pentru buzele foarte uscate și crăpate.

Asigură-te că tu și partenerul tău înțelegeți unde sunt granițele, cu ce vă simțiți confortabil și ce vă place. Există anumite tipuri de săruturi, cum ar fi sărutările pe frunte, pe obraji și pe încheietura mâinii, care sunt destul de intime, senzuale și transmit un mesaj romantic, dar fă-o într-un mod mai afectuos și mai tandru.Iată câte tipuri de sărut există. Care este preferatul tău?

Săruturi „inocente”

Sărutul fluturaș – țineți-va fetele la o răsuflare distanță și deschideți și închideți ochii atingându-ți partenerul cu genele.

Sărutul pe obraz – un prietenos sărut, “te plac”. De obicei este metodă de sărut preferată pentru prima întâlnire. Cu mâinile pe umerii partenerului atinge-ți buzele de obrazul lui.

Sărutul lobului urechii – soarbe și atinge ușor lobul urechii. Ai grijă să nu faci zgomote prea puternice deoarece urechea este sensibilă la distanțe atât de mici.

Sărutul eschimoșilor – cu fețele la o răsuflare distanță frecați-va ușor năsucurile.

Sărutul ochilor – ține capul partenerului cu ambele mâini și îndreaptă-i capul în direcția în care vrei să ajungă sărutul tău… apoi sărută încet ochii partenerului pe pleoapele închise.

Sărutul pleoapelor – în timp ce partenerul tău se odihnește sau doarme cu ochii închiși, foarte, foarte delicat sărută-l imediat sub sprânceană. Este un sărut foarte intim.

Sărutul degetului – în timp ce stați pur și simplu, suge-i gentil un deget. Acesta este un sărut foarte seducător și plăcut.

Farmaciștii Catena recomandă apa de gură Antiseptico de la Foramen  care combate respirația urât mirositoare și formarea plăcii dentare.

Gesturi romantice

Sărutul piciorului – un gest erotic și romantic. S-ar putea să te gâdile, dar relaxează-te și simte-te bine! Pentru a sărută piciorul, atinge ușor coapsa, apoi sărută-i ușor piciorul. Ajută și un masaj la baza piciorului în timpul sărutului.

Sărutul pe frunte – este acel sărut “matern” sau genul de sărut “suntem doar prieteni”. Sărutul pe frunte poate fi confortabil pentru oricine. Este simplu: doar lipește-ți buzele de fruntea partenerului.

Sărutul înghețat (sau sărutul care topește) – este un sărut amuzant ce merită experimentat. Ia în gură un cub de gheață apoi sărută-ți partenerul pasându-i bucățica de gheață cu limba. Este un sărut franțuzesc erotic și senzual cu puțină “răceală”.

Sărutul franțuzesc – sărutul care implică limba. Este denumit și sărutul sufletului deoarece viață și sufletul sunt presupuse a trece prin respirația gurii în schimbul ce se produce între limbi. Surprinzător, francezii îl numesc sărut englezesc.

Sărutul fructelor – ia o bucățică mică de fruct și ține-o între buze (fructe suculente cum ar fi căpșunile, grepfrut, bucățele mici de pepene sau mango). Sărută-ți partenerul astfel încât fiecare dintre voi să va bucurați de sucul uneia dintre jumătăți.

Sărutul mâinii – ridică-i mâna încet până la buzele tale. Lipește-ți ușor buzele de partea superioară a mâinii ei. Istoric vorbind acest sărut era urmat și de o plecăciune arătând respectul față de o doamna.

Sărutul sub vâsc – surprinde-ți iubitul cu un sărut sub vâscul de sărbători. Acesta este și un motiv foarte bun de a fura un sărut de la potențialii iubiți.

Săruturi romantice

Sărutul din scrisoare – trimite-i iubitului tău un sărut într-o scrisoare scriind litera x de mai multe ori la rând în josul scrisorii. Exemplu: xxxxx.

Sărutul pe gât – sărută-ți partenerul în susul și în josul gâtului. Ai grijă să faci asta astfel încât să termini cu un sărut pe buze.

Sărutul mușcat – acest sărut poate crea o senzație foarte erotică. În timp ce vă sărutați, mușcă-i ușor buzele. Trebuie să fii foarte atentă să nu muști prea tare pentru a nu-ți răni partenerul.

Sărutul pe umăr –  vii simplu din spate, îl iei în brațe și-l săruți pe umăr. Este un sărut senzual, un sărut plin de dragoste.

Sărutul tachinat – începe de pe frunte, continuă cu un sărut dulce și scurt pe buze. Apoi îndreaptă-te către brațe și mâini, sărută-i mâinile, întoarce-te către brațe, către față și sărută-i ușor buzele cât timp mai dorește un sărut pasional.

Sărutul zgomotos – lipește-ți buzele de gâtul iubitului, în spatele urechii. Acum scoate câteva sunete prin pielea lui făcându-ți buzele să vibreze, mișcă-te de-a lungul gâtului atingând ușor pomeții și buzele. Dacă este executat corect sărutul este stimulator și erotic.

Sărutul pe nas – se întâmplă în grabă. De obicei nasul primește sărutul în locul buzelor.

Sărutul de trezire – înainte că partenerul tău să se trezească apleacă-te peste el și sărută-l încet pe obraji până când ajungi la buze. Cu siguranță un mod mai mult decât plăcut de a te trezi.

Sărutul virtual – pentru iubitorii de internet. Trimite un mesaj care să conțină un emoji cu sărut.

Sursă Foto: shutterstock