Tom Ford îl îmbracă pe James Bond în „No Time To Die”

S-a anunţat, Tom Ford îl îmbracă pe agentul 007 în lungmetrajul „No Time To Die”. Este a patra oară consecutiv când Ford îl va îmbrăca pe Daniel Craig.

Designerul a colaborat cu creatoarea Anne Larlarb pentru a realiza costumele, ţinutele casual de zi, seară, jeanşi şi accesorii, tot ce îmbracă personajul James Bond.

Produs de EON Productions şi regizat de Cary Joji Fukunaga, ultimul film din seria James Bond va fi lansat pe 2 aprilie.Despre TOM FORD

Thomas Carlyle „Tom” Ford, în vârstă de 58 de ani, este un designer vestimentar și regizor american. El a devenit faimos ca director de creație la Gucci și Yves Saint Laurent. În 2006, Ford și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte, Tom Ford (stilizat TOM FORD).

Ca regizor, acesta a regizat filmul nominalizat la Oscar – „A Single Man”, în 2009, și „Nocturnal Animals”, în 2016, cu care la Festivalul de Film de la Veneția a primit premiul juriului.

Billie Eilish a lansat coloana sonoră a noului James Bond

Artista în vârstă de 18 ani, Billie Eilish a lansat piesa „No Time To Die” de pe coloana sonoră a noului film cu James Bond.

Ascult-o şi tu!

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images