Tom Hanks, noul Geppetto din producţia Disney

Actorul Tom Hanks va interpreta rolul lui Geppetto din noua versiune a filmului “Pinocchio”, marca Disney.

Studioul este în negocieri cu celebrul actor pentru noua ecranizare regizată de Robert Zemeckis. Zvonurile spun că Tom Hanks s-a arătat interesat de acest rol încă de când a citit textul proiectului, în 2018. Disney susţine că negocierile sunt în fază incipientă, dar par aproape sigure având în vedere că actorul şi-a exprimat interesul de a interpreta personajul.

Pinocchio este un film de animație american din 1940, regizat de Ben Sharpsteen și Hamilton Luske, produs de Walt Disney și distribuit de RKO Pictures. Se bazează pe povestirea Aventurile lui Pinocchio de Carlo Collodi. Cartea prezenta povestea unei marionete din lemn, cioplită de tâmplarul Geppetto, care capătă viaţă printr-o minune.

Tom Hanks a avut COVID-19, iar după recuperare s-a făcut cetăţean al Greciei

În primăvaraă, actorul american, în vârstă de 64 de ani, a fost testat pozitiv cu COVID-19, împreună cu soţia sa. Cei doi se aflau în Australia când au primit rezultatele. Citeşte întreaga ştire AICI.

După recuperare şi după lockdown, cei doi au aplicat pentru a primi cetăţenie elenă. Cuplul american şi copiii lor au devenit cetăţeni onorifici ai Greciei încă de anul trecut. Însă, de la sfârşitul lunii iulie, Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, au devenit oficial cetăţeni ai acestei ţări.

Premierul Greciei a distribuit o postare pe Instagram în care actorul și soția lui apar ținând în mână pașapoartele grecești.

https://www.instagram.com/p/CDGDHiODHhN/?utm_source=ig_embed

De asemenea, pentru că Rita Wilson are origini elene, Tom Hanks s-a convertit la ortodoxism, iar cei doi deţin o proprietate pe insula Antiparos, loc în care îşi petrec adesea concediile de vară.

Text: Bettina Cristea