Top 3 cele mai frumoase povesti de iubire de la EURO 2016

Graziano Pelle si Viktoria Varga - PRINCIPALA 2Campionatul European de Fotbal, ce se desfasoara anul acesta in Franta, i-a readus in actualitate pe cei mai sexy fotbalisti si, odata cu ei, au fost reinviate si povestile lor de viata. In acest sens, am facut o scurta trecere in revista a celor mai frumoase povesti de dragoste de pe terenul de fotbal. Si daca ati crede ca incepem topul cu Shakira si Pique, iata ca nu ei vor fi protagonistii nostri, caci oare ce am mai putea scrie despre cea mai cunoscuta si apreciata pereche a lumii mondene?Graziano Pelle si Viktoria Varga

Se pare ca sexy fotbalistul italian Graziano Pelle si-a ales o partenera cu o frumusete direct proportionala cu a sa. Este vorba de Viktoria Varga, fotomodel din Ungaria, cu care are o frumoasa relatie de peste 4 ani. Acestia s-au cunoscut pe o retea de socializare, insa tanara nu i-a acordat prea mare atentie la inceput, ca mai apoi sa se indragosteasca si sa cada in mrejele superbului atacant al nationalei Italiei. Acesta, la prima intalnire, a dorit sa se asigure ca o va cuceri definitiv si a surprins-o cu 100 de trandafiri. Iata ca cine credea ca fotbalistii nu pot fi romantici se insela.

Bacary Sagna si Ludivine KadriBacary Sagna si Ludivine Kadri 2

O poveste de iubire demna de aplauzele si aprecierile tuturor este cea a fundasului dreapta de la Manchester City, Bacary Sagna, si a superbului model francez, Ludivine Kadri. Dragostea lor a inceput de pe vremea cand erau doar doi adolescenti. Ludivine l-a intalnit pe cel ce avea sa-i devina sot mai tarziu pe vremea cand avea doar 14 ani, iar el, 20. Iata ca astazi se pot lauda cu peste 10 ani de iubire, respect si devotament, cu o casnicie fericita, incununata in 2010 si implinita de doi copii, Elias si Kais, ce le combina in cel mai fericit mod posibil trasaturile frumoase!

Ivan Rakitic si Raquel MauriIvan Rakitic si Raquel Mauri 2

O poveste de dragoste demna de telenovele este cea dintre fotbalistul croat Ivan Rakitic, care activeaza la FC Barcelona, si Raquel Mauri, o fosta ospatarita. Da, ati cititi bine, caci asa s-au cunoscut si indragostit cei doi: timp de 3 luni, cat acesta a fost cazat intr-un hotel, Raquel era cea care-i servea cafeaua in fiecare dimineata. Si cum sa nu te indragostesti de un zambet larg si un chip atat de bland ca al sau? Totul s-a petrecut in anul 2011, iar doi ani mai tarziu s-au casatorit, petrecandu-si luna de miere in Maldive. In prezent, sunt parintii a doua dragalase fetite, Althea si Adara.

 

Sursa foto: facebook.com

Text: Madalina Manole