Top accesorii sic purtate de vedetele autohtone!

Dornice sa fie mereu in pas cu tendintele vestimentare, vedetele autohtone au apelat la accesorii cat mai interesante pentru a-si pune in valoare tinutele pe covorul verde la Media Music Awards 2017.

Cerceii statement, care imbraca urechea, s-au numarat printre preferatii artistelor Anda Adam, Jo si Adelina Pestritu.

Cerceii supradimensionati au fost alesi de vedete ca Amna, Sore si Andra, eventual modele diferite, astfel incat efectul sa fie unul cat mai modern.

Brosele cat mai vizibile, cu pietre stralucitoare, care intruchipeaza scorpioni, albine si flori s-au regasit in tinutele cantaretelor Lora si Ioana Ignat.

Ruby a ales o brosa aparte pentru costumul verde smarald in care a aparut la Media Music Awards, accesoriu realizat sub forma de marijuana.

Si actrita Diana Dumitrescu a mizat pe o serie de trei brose pentru a completa outfitul elegant, nuanta mustar, etalat pe Green Carpet.Iulia Albu a socat din nou!

Accesoriile pentru par nu au lipsit, iar cea care s-a remarcat datorita lor a fost cantareata Feli. Accesoriul ales i-a conferit tinutei un aer retro, elegant.

Iulia Albu a socat, ca de obicei, prin tinuta sa.

Jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” a aparut imbrăcata într-o rochie neagra si lunga, cu o blana ecologica aruncata nonsalant pe un umar, in vreme ce capul i-a fost acoperit cu un soi de „cagula” presarata cu zeci de cristale albe si negre.

Text: Oana Baltoc

Foto: Cris Ardelean