Topul outfiturilor inspirate din “Emily in Paris”

Probabil, seriale precum “Sex and the City” sau “Gossip Girl” ţi-au marcat adolescenţa şi te-au inspirat pentru multe dintre ţinutele tale.  Astăzi, un nou serial face ravagii în rândul fashion-istelor tinere, “Emily in Paris”.

Producătorii “Sex and the City”, împreună cu Netflix, au pregătit o nouă poveste de dragoste încâlcită, în care protagonista este Lily Collins – “Emily”. Dacă este vorba de fashion şi iubire, evident că naraţiunea trebuie să se desfăşoare în Paris.

 

Emily este o tânără din Chicago care, datorită job-ului pe care îl are, aceasta se mută în Capitala Iubirii, pentru un an. Tânăra ajunge să lucreze într-o agenție de marketing, unde colegii săi francezi o primesc cu mult scepticism.

Din păcate, serialul nu are decât 10 episoade, iar despre realizarea unui Sezon 2 nu se vorbeşte încă. Totuşi, cum serialul a fost primit foarte bine încă din primele zile de la lansare, probabil că Darren Star se gândeşte la noi episoade.

Pentru că serialul a fost atât de bine primit, am realizat topul celor mai bune ţinute ale protagonistei, pentru a te inspira şi pe tine.

https://www.instagram.com/p/CGQwcXeJCWp/