Toto Cutugno, spectacol de exceptie pe scena Salii Palatului

Toto Cutugno  ConcertPhotography.ro-9Seara trecuta, renumitul cantaret Toto Cutugno a ridicat Sala Palatului in picioare intr-un concert care a durat 4 ore.

Alaturi de Toto Cutugno s-a aflat si Orchestra Simfonica Bucuresti, dar si nume cunoscute nationale si internationale, cum ar fi Steven Seagal sau buna lui prietena Ramona Badescu.

Si cum prezenta frumoasei Ramona Badescu nu putea fi trecuta cu vederea, Toto a rugat-o sa urce pe scena alaturi de el, atat in postura de cantareata, cat si in postura de translator.

In timpul concertului, artistul a interpretat piesele proprii, “L’Italiano, “Serenata”, “Insieme”, dar si melodii compuse de el pentru Adriano Celentano sau chiar pentru renumitul Joe Dassin, cum ar fi “Et si tu n’existais pas”.

            Artistul, care a invins cu ceva timp in urma cancerul, a vizitat in timpul sederii sale la Bucuresti o locatie unde se aflau persoane bolnave de cancer in faza terminala. Artistul le-a facut cadou acestor persoane 50 de bilete la concertul sau pentru a le aduce putina bucurie in suflet. Nici cantecele traditionale romanesti nu ii sunt straine lui Toto, acesta interpretand intr-un final melodia sa romaneasca preferata, “Ciobanas cu 300 de oi”.

La concertul  lui Toto Cutugno au fost prezente vedete precum: Raluca  Moianu, Roxana Iliescu, Monica Iagar, Iuliana Marciuc, Adrian Enache, Simona Balanescu, Rares Dragomir, Rita Muresan si Anamaria Prodan impreuna cu Laurentiu Reghecampf, care s-au aflat alaturi de artist si la after-party-ul concertului, sustinut la Premier Palace Hotel & SPA, unde artistul a fost cazat.

 

Text: Andreea Popescu