Traieste sanatos cu… Simona Dragomir

decupat_Simona DragomirRealizatoarea emisiunii Buna dimineata, Sanatate! de la Antena 1, Simona Dragomir, este mamica de doi ani, astfel ca a experimentat cam tot ce se putea in acest domeniu, motiv pentru care a decis sa-si impartaseasca experientele si cu alte mamici. Astfel, Simona a organizat o noua conferinta cu titlul Traieste sanatos cu Simona, ce va avea loc in data de 2 iulie, la orele 18:30.Copii sanatosi, parinti isteti

Tema aleasa pentru aceasta conferinta este Copii sanatosi, parinti isteti, iar vedeta de radio si televiziune isi propune sa invete proaspetii parinti cum sa-si ingrijeasca si sa-si protejeze copilul inca din primele zile de viata. De asemenea, invitatii prezenti la eveniment vor aborda subiecte de maxim interes, cum ar fi importanta celulelor stem in sanatatea copilului, cosmeticele versus pielea bebelusului si dezvoltarea oaselor la cei mici.

Primii sapte ani de viata sunt esentiali! Am fost intrebata frecvent cu privire la cresterea, educarea si protejarea unui copil. Este normal ca grijile sa ne copleseasca pe fiecare dintre noi si sa avem sentimentul ca nu stim de unde sa incepem, asa ca, de aceasta data, vom oferi sfaturi practice atat in ceea ce priveste ingrijirea nou-nascutilor, dar si pe cea a copiilor. Cred ca primii sapte ani de viata sunt esentiali in conturarea unei personalitati echilibrate”, a explicat Simona Dragomir.

Text: Madalina Manole