Trendurile in beauty pentru toamna – iarna 2010/2011

wrqv5n7dAfla care sunt tendintele in machiaj pentru sezonul rece, asa cum au reiesit din prezentarile marilor designeri internationali. Vei descoperi apropierea de lookul natural, precum si revenirea la culorile pamantului in ceea ce priveste machiajul.

Ten

In acest sezon se poarta aspectul natural al pielii. Pentru a obtine un astfel de look, folositi o crema sau un ser hidratant inainte sa aplicati fondul de ten. Pentru a da luminozitate fetei si a o face sa para proaspata, puteti folosi o pudra cu particule luminoase.

Unghii

Se poarta unghiile ladylike, cu forma ovala si in nunate nude, care vin in prelungirea culorii pielii. Avem deci o tendinta spre revenirea la aspectul firesc al fiecarui om, fara ten bronzat si fara unghii puternic colorate.  Mai putin make-up si mai multa atentie acordata pielii noastre este la moda in sezonul rece.

Buze

Pentru buze, culoarea rosie este in voga in sezonul rece. Poti alege rosu intens , visiniu sau chiar rosu cu tenete de ciclam, cu textura mata sau lucioasa. Ai grija insa sa trasezi conturul perfect, pentru ca imperfectiunile devin foarte vizibile la culorile intense.

Incearca  si rujuri in culori mate, care adauga o tenta moderna  si in acelasi timp senzuala lookului tau.

Ochi

Pentru sezonul toamna/iarna 2010-11 creionul kohl si tusul revin in atentie. Jucati-va cu ele si creati-va propriul stil de smokey eyes. Puteti aplica kohl-ul pe tot conturul ochilor pentru un look intens sau aplicati o linie albastra sau mov de creion pentru a va pune in valoare personalitatea.

Desi multe dintre noi suntem dependente de mascara, genele naturale sunt, paradoxal, in voga sezonul acesta. Renuntarea la mascara poate fi cel mai usor sau cel mai dificil look de obtinut, dar ne da libertatea sa facem experimente cu tusul sau cu fardul, pentru a ne defini ochii.  Daca nu puteti renunta totusi la mascara, schimbati-l pe cel negru cu unul maro.

Sprancene

Sprancenele la moda in urmatoarele luni sunt mai groase, mai mari, mai precis, se poarta sprancenele cu personalitate. Puteti incerca un creion  sau un gel special pentru sprancene, pentru a le intensifica.

Culorile in voga pentru farduri sunt marourile, de la caramel, pana la nuantele ceaiului sau ale tutunului. Poti aplica aceleasi culori, in texturi diferite si pe linia inferioara a obrazului.

 

Text: Bianca Badescu