Triunghiul dragostei si al mortii

Triunghiul dragostei si al mortiiUn cuplu aparent perfect, format dintr-o tanara doamna, Colette (Kirsten Dunst), si un sofisticat si rafinat investitor, Chester MacFarland (Viggo Mortensen), alege sa isi petreaca vacanta in Grecia. Aici, cei doi il cunosc pe Raydal (Oscar Isaac), un american sarmant care-si castiga existenta ca ghid turistic, imbrobodind studentele naive venite in vizita. Intre cei trei se leaga o prietenie care pe parcurs devine nociva pentru toti.

Secretele intunecate ale lui Chester ies la iveala si, combinate cu gelozia dusa la extrem a acestuia, pun in pericol viata tuturor. Atras de frumusetea lui Colette, Raydal intra fara sa vrea in jocul diabolic al lui Chester, devenindu-i acestuia complice la crimele savarsite.

       Povestea filmului demonstreaza ca de la dragoste la moarte este un singur pas, pas pe care Chester nu se sfieste sa-l faca. Actiunea se desfasoara in cea mai mare parte in peisajele superbe ale Geciei anilor ’60, urmand ca finalul filmului sa ne surprinda undeva pe o strada a Marelui Bazar din Istanbul. Filmul, bazat pe cartea The Two Faces of January, scrisa de Patricia Highsmith, reuseste sa imbine intr-un mod exceptional dragostea cu ura si cu drama, reusind sa creeze astfel un suspans impresionant.

       Filmul va putea fi vizionat incepand din 30 mai, in cinematografele din intreaga tara.

 

Text: Madalina Manole