„Trofeul din vitrina” apartine Biancai

decupat_BiancaBianca este o adolescenta din Buzau de doar 18 ani, studenta in clasa a XII-a la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti din Bucuresti, sectia Arta Actorului, care si-a propus sa cucereasca lumea muzicii si nu numai. Astfel, cu mult curaj, viitoarea artista si-a lansat piesa de debut intitulata sugestiv Trofeul din vitrina.Primul videoclip din cariera

Pentru ca si-a dorit sa faca totul ca la carte, Bianca nu a fost pe deplin multumita pana ce nu si-a vazut visul cu totul indeplinit. Astfel, blondina a filmat un videoclip plin de sex-appeal in care o putem admira in ipostaze care mai de care mai incitante si mai tulburatoare. Clipul este unul de imagine, filmat integral in studio, pe parcursul a 12 ore. Piesa Trofeul din vitrina descrie o poveste de dragoste si este compusa de Mihai Gruia si Dorian Oswin.

Melodia este adresata in primul rand barbatilor care la un moment dat nu au stiut sa pretuiasca persoana iubita si sa se multumeasca cu ce aveau langa ei. Ma regasesc in versurile piesei, am trecut prin asa ceva. Noi, fetele, trebuie sa realizam ca nu suntem doar o optiune pentru ei si ca atunci cand depasesc limita, va disparea si trofeul din vitrina lor”, a declarat Bianca.

Text: Madalina Manole