Trofeul “Vocea Romaniei”, castigat de concurentul antrenat de Horia Brenciu

5Mihai Chitu, concurentul din echipa lui Horia Brenciu, dar si castigatorul de anul acesta de la “Vocea Romaniei”, este un baiat ce are acordurile muzicale in sange. Acesta a castigat nu doar premiul de 100.000 de euro al concursului, dar si un contract cu Universal Music Romania. Mihai este cel de-al treilea artist care castiga show-ul “Vocea Romaniei”, dupa Stefan Stan si Julie Mayaya.

         Mihai Chitu a inceput prin a urma cursuri la Scoala Populara de Arta, insa doar pentru 2 luni. La varsta de 22 de ani l-a cunoscut pe Razvan Fodor (Krypton), cu care a cantat o data la studioul formatiei. La scurt timp, Mihai a inceput o colaborare cu trupa Inalta Societate, cu care a cantat timp de trei ani. In anul 2012, a inceput o colaborare cu formatia Directia 5 si apoi cu cei de la 2zece Band.

Despre experienta de la “Vocea Romaniei”, Mihai Chitu a declarat: “Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc, «Vocea Romaniei», multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla.”

Mihai Chitu a pregatit pentru finala trei momente: unul solo, unul alaturi de antrenorul sau de la „Vocea Romaniei“, Horia Brenciu, si inca unul alaturi de Corina Chiriac.

 In marea finala, Mihai s-a luptat cu Sanziana Niculae, Adrian Nour si Marius Marin. Daca pe primul loc s-a situat Mihai in topul preferintelor telespectatorilor, pe al doilea loc s-a situat Sanziana Niculae, pe locul al treilea – Adrian Nour, iar pe pozitia a patra – Marius Marin.

Horia Brenciu a mai castigat si a doua editie a concursului “Vocea Romaniei” alaturi de Julie Mayaya.

 

 Sursa: ProTv

Text: Andreea Popescu