Trucuri de machiaj pentru mirese

Ziua nunții este foarte importantă pentru orice femeie și bineînțeles că fiecare își dorește ca totul să fie perfect. Lookul este unul dintre elementele esențiale atunci când vine vorba de mirese, de la rochie până la machiaj și păr. Dacă se apropie ziua cea mare, este musai să te informezi despre fiecare detaliu în parte. Află de la experți care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont pentru a avea un machiaj impecabil, indiferent de buget.Ai grijă de pielea ta!

Orice machiaj ai încerca, important este ca pielea ta să arate extraordinar. Începe prin a respecta un ritual de îngrijire a pielii cu 3-6 luni înainte de nuntă. Curăță-ți pielea în fiecare seară, nu uita să te demachiezi și hidrateaz-o corespunzător, atât dimineața cât și seara. La final, aplică apă termală, este bună atât pentru hidratare, cât și pentru calmarea pielii.

Nu uita de testul de machiaj!

Fă testele de machiaj cu cel puțin 3 săptămâni înainte de nuntă. Dacă vrei să fii bronzată în ziua nunții, este neapărată nevoie să te duci la make-up artist cu o nuanță apropiată a tenului de cea pe care o vrei în ziua cea mare, pentru a-ți alege corect culorile machiajului.

Atunci când faci testul pentru machiaj, este important să ai părul aranjat așa cum îți dorești să fie la nuntă și să porți bijuteriile pe care le-ai ales, pentru a putea să îți dai seama dacă toate detaliile se îmbină așa cum trebuie.

Fă un research înainte de a merge la proba de machiaj și alege-ți câteva lookuri care te inspiră. Este bine să alegi ca model femei ale căror chipuri sunt asemănătoare, pentru ca machiajul lor să arate bine și în cazul tău. Nuanța tenului în special este foarte importantă.

Alege un tricou în nuanța rochiei de mireasă pe care să îl porți când faci testul de machiaj. Uită-te bine la rezultatul final în lumina zilei, trebuie să te asiguri că fața ta arată bine și afară, nu doar în lumina artificială.

Accentuează-ți privirea!

Ochii trebuie puși în valoare printr-o nuanță de fard care să le complimenteze culoarea. În plus, este foarte important ca privirea ta să fie luminoasă. Pe lângă anticearcănul care maschează urmele de oboseală, este esențial să te odihnești suficient înainte de nuntă.

Genele false sunt o idee foarte bună pentru ziua nunții,pentru că oferă intensitate privirii. Nu vei mai avea problema că îți curge mascara, plus că acestea dau foarte bine și în poze.

Nu te feri de culoare!

Machiajul pentru mirese trebuie să aibă culoare, pentru a completa albul rochiei, în cazul în care alegi varianta clasică și nu încerci o rochie colorată. Pe lângă ochi, este important să ai puțină culoare și pe buze și obraji, pentru a nu părea palidă.

Sprâncenele trebuie să fie perfecte!

Este important să te pensezi și să dai o formă frumoasă sprâncenelor, pentru că acestea dau expresivitate feței. În plus, aplică un highlighter sub sprâncene, pentru a-ți evidenția privirea și pentru a o face luminoasă.

Folosește produse rezistente!

Ziua nunții este una foarte lungă, mai ales dacă ai ceremonia religioasă și petrecerea în aceeași zi. Orice produs normal de machiaj începe să se șteargă sau să se topească după câteva ore, prin urmare este neapărată nevoie ca toate produsele folosite să fie rezistente la transfer, pentru a te asigura că machiajul rămâne impecabil.

Text Bianca Bădescu