Trucurile de make-up ale vedetelor

Buze mai groase? Privire mai patrunzatoare? Sprancene perfecte si pometi proeminenti? Da! Toate acestea, si inca mult mai multe, se pot obtine doar cu ajutorul make-up-ului. Si daca nu stapanesti arta machiajului, nu trebuie sa-ti faci griji, caci te invata vedetele autohtone care, se pare, sunt la curent cu toate tehnicile si trucurile de make-up. Si pe buna dreptate, de ce sa nu ne folosim de aceste mici artificii care ne sunt atat de la indemana pentru a ne potenta frumusetea naturala?

Alexandra Badoi, prezentator TV: „Pentru a fixa machiajul si pentru ca fata sa nu straluceasca, trebuie folosita pudra.”

Carmen Negoita, fashion blogger: „Pentru a subtia nasul, trebuie sa pui o pudra mai inchisa pe lateralele sale.”

Andreea Banica, artist: „Eu folosesc creion alb in interiorul ochiului pentru a-l deschide si apoi pun, la jumatatea ochiului, tot in interior, un dermatograf verde sau albastru pentru a evidentia si mai bine privirea.”

Cristina Spatar, artist: „Mie imi plac buzele cu volum si atunci mereu imi fac conturul in exteriorul buzei.”

Ami, artist: „Eu folosesc creion negru in interiorul ochilor pentru a le da expresivitate.”

Paula Chirila, actrita: „Folosesc o pudra stralucitoare pe pometi pentru a le da volum si, de asemenea, aplic fard stralucitor pe arcada pentru a da senzatia de spatiu.”

Alina Eremia, artist: „Mie imi plac ochii migdalati ca de asiatica si atunci folosesc foarte mult eyelinerul pentru a-mi face codite si le fac putin mai alungite. Pentru buze, am un truc eficient pentru a parea ca sunt mai pline: umplu buzele cu creion si abia apoi aplic rujul, in aceeasi nuanta.”

Claudia Pavel, artist: „Inainte de a pune fondul de ten ca baza a machiajului, imi fac un contur al fetei. Adica aplic un fond de ten mai inchis in zonele pe care vreau sa le evidentiez ca pometii, barbia, in jurul nasului pentru a-l subtia si apoi aplic fondul de ten mai deschis pe toata fata.”

Sore Mihalache, artist: „Eu imi conturez pometii cu un blush aramiu-caramiziu si apoi aplic un blush in nuante de roz pentru a crea efectul ciupitului de obraji.”

Gabriela Cristea, prezentator TV: „Eu am descoperit de curand genele permanente si mi se par o inventie extraordinara pentru ca nu mai folosesc rimel si, in plus, daca ma grabesc tare si nu am timp sa-mi fac un make-up complet, atunci aplic doar un fond de ten si o pudra si efectul este uimitor.”

Andreea Raicu, prezentator TV: „Trucul meu de make-up este sa beau foarte multa apa si sa dorm 8 ore pe noapte.”

Catinca Roman, designer vestimentar: „Dupa ce iti termini make-up-ul, pentru a-l fixa, poti sa faci precum starurile anilor ’50, si anume sa plimbi un cub de gheata pe toata fata si sa lasi apa rece sa se usuce.”

Beauty adviserii Catena recomanda produsele Vichy. Daca iti doresti sa ai in permanenta un ten proaspat si ingrijit, atunci cu siguranta vei fi incantata de Fondul de ten Dermablend FDT Corector 25 de la Vichy! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

 

Text: Madalina Manole