Trucurile si remediile anticelulita ale vedetelor

Celulita este un adevarat cosmar pentru femei si nu exista reprezentanta a sexului frumos care sa nu se fi confruntat cel putin o data cu aceasta. Nici vedetele noastre nu au fost ferite si, cu siguranta, ele cunosc cele mai bune remedii pentru a o combate, dar si cele mai eficiente trucuri pentru a o ascunde. Iata care sunt acestea!Remedii anticelulita

Anca Turcasiu, artist: „Din pacate, noi, femeile, suntem predispuse celulitei si, mai mult de atat, studiile au demonstrat ca celula grasa se divide la anumite femei. Cu alte cuvinte, celulita are legatura cu gena.”

Anca Lungu, prezentator TV: „Toata lumea are senzatia ca, daca esti slab, nu ai celulita, dar este complet fals. Celulita nu tine de grasime, de multe ori nu tine nici de alimentatie pentru ca eu, de exemplu, am o alimentatie sanatoasa si, cu toate acestea, am celulita. Cred ca are legatura cu mostenirea genetica. Eu incerc sa o combat printr-o hidratare foarte buna, sport si alimentatie sanatoasa.”

Giulia Nahmany, designer bijuterii: „Remediul anticelulita cel mai bun este sportul. Insa, ca sa fim siguri ca nu suntem predispusi, nu trebuie sa mancam dulciuri.”

Adelina Pestritu, prezentator TV: „Eu combat celulita prin tratamente corporale cu radiofrecventa si criogenare si printr-o alimentatie sanatoasa combinata cu sport.”

Valentina Pelinel, model: „Sportul invinge celulita si, de cel putin doua ori pe an, se recomanda detoxifierea organismului. Insa, din pacate, 60% conteaza ceea ce mancam.”

Adina Buzatu, stilist vestimentar: „Va spun un remediu eficient: va imbracati cu o pereche de pantoloni si plecati pe fund la plimbare prin casa, pe covor. Daca faci asta jumatate de ora pe zi, eu garantez ca, in 3 luni de zile, nu mai ai celulita.”

Giulia Anghelescu, artist: „Ar fi ideal sa combatem cauza, si nu efectul. Astfel, alimentatia sanatoasa este esentiala si, apoi, masajul corporal.”

Florentina Opris, antrenor fitness: „Impotriva celulitei este nevoie de o crema anticelulitica si un facalet cu care sa masezi energic zona respectiva; astfel, circulatia sangvina este activata si toxinele sunt eliminate mai repede din tesut.”

Trucuri anticelulita

Xonia, artist: „Eu ascund celulita de pe picioare cu crema autobronzanta. Mi se pare ca functioneaza.”

Raluca Moianu, prezentator TV: „Daca vrem sa nu se vada celulita, cel mai bine este sa purtam ciorapi.”

Beauty adviserii Catena recomanda produsele Gerovital Plant. Daca iti doresti sa combati eficient celulita, atunci cu siguranta vei fi incantata de crema anticelulitica de la Gerovital Plant! Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Text: Madalina Manole