Trupa GAZ PE FOC se intoarce!

gaz pe focMarti, 19 noiembrie, ora 19:45 va invitam la TRUE CLUB (str. Franceza nr.12, Splaiul Independentei – colt cu str. Selari), la lansarea oficiala a single-ului “Cat imi lipsesti” si la un concert live GAZ PE FOC in noua formula.

 

GAZ PE FOC inseamna acum Paul Panait (voce, chitara) si Alin Lupsa (voce, pian), iar formula de concert live ii include si pe Gabriel Balasa (percutie) si Robert Ardeleanu (bass). Ineditul evenimentului va consta si intr-o premiera absoluta: videoclipul noului single “Cat imi lipsesti” care se va filma LIVE, la TRUE CLUB, chiar in seara de 19 noiembrie. Videoclipul este o productie marca SENSO TV.RO.

 

Dupa o pauza de 13 ani, formatia care ne-a ramas in minte prin hituri fredonate de o intreaga generatie – “Adio” sau “Spune-mi” – a ales sa se intoarca in lumea muzicala. Fanii au avut un cuvant important de spus in aceasta revenire.

Organizatorii au pregatit o multime de surprize! Va dezvaluim doar cateva dintre ele… Cunoscuta fiind pasiunea lui Paul Panait pentru tatuaje, toti invitatii vor fi “stampilati” la INTRARE cu cel mai nou tatuaj GAZ PE FOC pe care el insusi si-l va inscriptiona, definitiv insa, chiar inainte de lansare. Si tot atunci, baietii de la GAZ PE FOC vor fi protagonistii unor serii de sedinte de autografe pe carti postale create special pentru acest eveniment.

 

“Cand ne-am hotarat sa revenim cu trupa GAZ PE FOC, ne-am gandit ca lumea era obisnuita cu piesa «Adio» ale carei versuri le stiu cu totii” – ne-a marturisit Alin Lupsa. “Si ca e bine sa cream acest single ca o continuare a acestei piese care si acum se mai canta si pe care, de fapt, multa lume o tine minte. Paul a scris piesa, iar eu am facut legatura prin versul «Mi-ai spus Adio atunci…». «Cat imi lipsesti» este, de fapt, si motivul pentru care ne-am reunit. Este o piesa armonioasa, care mangaie sufletul, si abia asteptam reactiile oamenilor de la concert”.

“Evenimentul va fi unul deosebit care va include un concert  live cu piese precum «Adio», «Lasa-ma sa te iubesc», «Vreau sa fiu cu tine», iar faptul ca vom filma live si videoclipul melodiei «Cat imi lipsesti» este ceva cu totul special. Cred cu tarie ca noi, prin GAZ PE FOC, vom convinge ca facem muzica adevarata. Esential este ca stilul, look-ul, sound-ul s-au stilizat, ca ne-am maturizat si ca ne bazam pe ajutorul fanilor care ne-au fost alaturi in toti acesti ani si care au crescut odata cu noi!” – ne-a declarat Paul Panait.

 

PARTENERI MEDIA: SENSOTV.RO, TONICA, MUSIC CHANNEL