Trupa Pasarea Rock ii va intampina pe toti ce prezenti la Sala Palatului pe covorul rosu

Trupa Pasarea Rock ii va intampina pe toti ce prezenti la Sala Palatului pe covorul rosuTrupa Pasarea Rock se pregateste pentru concertul care va avea loc pe data de 25 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Aceasta va fi prima intalnire live a formatiei cu publicul si promite a fi un eveniment inedit. Artistii isi vor face aparitia pe covorul rosu, la intrarea in sala, incepand cu ora 18:00.

Alaturi de Mircea Baniciu, Josef Kappl, Ovidiu Lipan Tandarica, Vlady Cnejevici, Teo Boar si Cristi Gram, vor urca pe scena Marius Batu, Costin Petrescu si Mani Neumann, in calitate de invitati. In jurul orei 18:30 va avea loc si sesiunea meet&greet, cand toti cei prezenti vor avea ocazia sa-i intalneasca pe artisti.

Muzica, costume speciale si o atmosfera incredibila, cu asta promit sa va surprinda componentii trupei Pasarea Rock si invitatii lor. Concertul din Bucuresti este cel care deschide seria concertelor turneului national de primavara sustinut de catre formatie. Mai multe detalii despre eveniment gasiti si aici.

 

Text: Ruxandra Raica