Trupa Voltaj va invita la un “Meci de box”

PRINCIPALA- VoltajPe baietii din trupa Voltaj ii cunoasteti deja si cu siguranta le cunoasteti pe dinafara melodiile. De curand, Voltaj a lansat piesa “Meci de box” care va beneficia si de un videoclip. Pentru luna martie insa, baietii promit un super-show care va avea loc la Sala Polivalenta, un concert-spectacol incendiar cu o multime de surprize. Astazi, aflam chiar de la Voltaj ce ne pregatesc.

 

Tonica: De curand, ati lansat super-piesa “Meci de box”. Care este mesajul piesei si cui se adreseaza?

Voltaj: Piesa se adreseaza tuturor celor care isi petrec viata alaturi de persoana iubita. Nu exista cuplu in care sa nu apara mici certuri, important este ca acestea sa nu escaladeze si sa distruga, putin cate putin, zi dupa zi, dragostea.

 

Va beneficia single-ul “Meci de box” si de un videoclip? Si daca da, v-ati gandit la un scenariu anume?

Da, deja am inceput filmarile. Va fi un scenariu haios, in care aceste lucruri marunte de zi cu zi, prezentate in versuri, sunt traite de niste personaje neasteptate… veti vedea!

 

Luna martie este luna dedicata femeii. Voi pregatiti pentru data de 20 martie un show extraordinar, care va avea loc la Sala Polivalenta, ce poarta titlul celui mai recent single al vostru. Ce legatura exista intre luna martie, melodia cea noua si concertul pe care-l veti sustine?

Concertul din 20 martie va fi o productie de mare amploare, cu multi invitati, scene mobile, lasere, pirotehnie, un concert la care poti sa mergi si daca nu esti fan Voltaj si nu vei regreta. Ne pregatim intens pentru acest eveniment inca de la inceputul anului si suntem convinsi ca va iesi foarte bine! Si daca tot e luna dedicata femeii, vom avea grija ca doamnele si domnisoarele care vor veni in 20 martie la Polivalenta sa plece cu un cadou special din partea noastra.

 

Versurile melodiei “Meci de box” sunt rupte din viata de cuplu a fiecaruia dintre noi. Care este, de fapt, deznodamantul si cine a compus versurile?

Deznodamantul e unul fericit, asa speram noi sa fie pentru orice cuplu: dragostea invinge micile probleme cotidiene. Versurile si muzica sunt compuse de Voltaj, iar productia muzicala este semnata de George Hora.

 

Unde gasesc cei interesati biletele la concerul vostru si unde gasesc mai multe detalii despre concert? Pe cine provocati la un… meci de box?

Biletele se gasesc in locurile clasice de vanzare, e simplu sa dai un search pe net cu titlul Voltaj – Meci de box la Polivalenta – 20 martie 2014 si sigur vei gasi biletele. Ii provocam la acest “meci” pe toti cei care vor sa se distreze timp de 2 ore alaturi de noi si sa vada un spectacol deosebit, marca Voltaj.

 

Credeti ca noul single va avea acelasi succes precum melodia anterioara, “Pic Pic”?

In mod normal, asa ar trebui sa fie! Dar hiturile nu le facem noi, ci publicul. Noi facem doar muzica :).

 

Si pentru ca show-ul vostru tot va avea loc in luna martie, cum le rasfatati pe femeile din viata voastra, indiferent ca vorbim despre prietene, sotii, mame, bunici, surori etc.?

Le scapam de prezenta noastra pana in 20 martie, pentru ca suntem zilnic la repetitii! Glumesc… n-o sa uitam nici martisoarele, nici cadourile de 8 martie si nici lucrurile marunte, dar importante, din fiecare zi.

 

Ce le transmiteti domnilor in luna martie, cum sa se poarte cu doamnele de langa ei?

Hai s-o luam invers. Ar trebui ca in fiecare luna a anului sa se poarte cu doamnele de langa ei cum o fac in luna martie, sa fie atenti si sa le ofere multa dragoste. Si un bilet la Voltaj in 20 martie! :))

 

Text: Ruxandra Raica