Trupa Zero canta o Dragoste Amara

trupa-zeroPe cei patru baieti, componenti ai Trupa Zero, ii stim din finalele Eurovision 2008 si 2009, atunci cand ne-au incantat auzul cu melodiile Come this way, compusa de Marius Moga, si Sunny Days, piesa care a ocupat locul 4 in clasament. Desi s-au lansat inca din 2006, si au avut trei participari consecutive la Eurovision, Trupa Zero a cunoscut celebritatea odata cu lansarea albumului intitulat Sunny Days.Videoclip dulce pentru Dragoste Amara

Cu forte proaspete, Laur, Papu,Vlad si Alex, sau, intr-un cuvant, Trupa Zero, revin pe piata muzicala romaneasca cu un nou single intitulat Dragoste Amara. Pentru a-si asigura un loc in topuri, piesa se bucura deja si de un videoclip nou, filmat intr-o singura noapte, intr-un teatru din Ilfov, in regia lui Alex Ceausu, primul regizor roman care a filmat la Bollywood.

Dragostea amara este ca o cafea neindulcita: ai nevoie de ea, dar nu ti place gustul. Multi oameni se complac in relatii care nu mai merg, insa nu au curajul sa puna punct! Piesa pare sa aiba un mesaj trist, dar noi il vedem ca pe un nou inceput… al unei noi iubiri!”, a declarat Alex, tobosarul trupei.

Text: Madalina Manole