Tudor Ionescu şi Sore, aniversare cu cântec

Născuţi în aceeaşi zi, doar că la zece ani diferenţă, Tudor Ionescu şi Sore şi-au aniversat împreună ziua de naştere. Astăzi, artistul a împlinit 41 de ani, iar colega sa de breaslă, 31 de ani. Cei doi au dorit să marcheze acest lucru şi au lansat o piesă împreună.

“Lasă-mă să-i spun” e o melodie pop cu influenţe disco, căreia i s-a alăturat un videoclip colorat şi foarte glam, ca o petrecere aniversară.


Deschide videoclipul

„Am ales pentru piesa noastră un subiect controversat, dar atât de des întâlnit în viață: cum să spui cuiva că vrei să vă despărțiți și totuși să-ți fie bine și să fii cu zâmbetul pe buze? Trebuie să spunem ce simțim și ce gândim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur, va fi ca o eliberare care ne va face să ne simțim bine, asumați, din nou „noi”, așa cum suntem cu adevărat”, a spus Sore despre piesa pe care a compus-o alături de Florian Rus, Tudor Ionescu, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu şi Smiley.

februarie 26th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate