Tunsori si culori la moda in toamna 2015 by Cristi Pascu

decupat_Tunsori si culori la moda 2015Bine-cunoscutul hairstylist Cristi Pascu, cel care detine Academia de Coafura Cristi Pascu, dedicata viitorilor profesionisti din domeniu, ne dezvaluie tunsorile si culorile la moda in toamna 2015. Daca in sezonul cald am fost luati cu asalt de coafuri excentrice si culori pop-art, iata ca toamna aceasta este mai cuminte in ceea ce priveste hairstylingul si propune o intoarcere la clasic.


Coafuri pentru toamna 2015

Va mai amintiti tunsoarea bob a Victoriei Beckham? Ei bine, toamna aceasta revine in trend, insa cu cateva mici modificari, si anume, de aceasta data, se poarta bobul mai lung si, implicit, versatil care permite realizarea mai multor coafuri in acelasi timp. De asemenea, tunsorile scurte care dau senzatia de par nearanjat tin topurile in acest sezon. Doamnele care sunt adeptele parului lung se pot bucura, caci toamna aceasta buclele lejere sunt, din nou, in preferinte, alaturi de impletituri sofisticate si indraznete.

Culorile toamnei in parul tau

Daca sezonul estival a surprins prin nuante de blond, argintiu, verde, albastru, roz sau galben, in anotimpul rece, aramiul si satenul sunt culorile de baza, alaturi de maroul glace cu reflexe de nisip ud si blondul cu accente de miere. In topul culorilor preferate ale toamnei se impune satenul natural, insa doamnele trebuie sa aiba grija, caci, desi nu pare, este o nuanta greu de obtinut din vopsea, sustine hairstylistul Crist Pascu.

Text: Madalina Manole