Twist sexy pentru rochiile de vară

 

O rochie maxi ușoară este foarte importantă pentru ținutele de vară, dar am văzut vedete elegante care o integrează pentru sezonul de toamnă. Staruri precum Priyanka Chopra și Jennifer Lawrence și-au etalat rochiile de vară cu blazere și jachete din piele, oferind piesei un aspect mai potrivit sezonului.

Farmaciștii Catena recomandă serul cu Vitamina C 6% de la Skin Republic care ajută incontestabil la uniformizarea pigmentației și reducerea petelor negre, lăsând tenul luminos și strălucitor.

Hailey Bieber este una dintre vedetele care oferă acestui trend un plus de credibilitate. În acest sfârșit de săptămână, modelul a fost văzut în New York, susținându-l pe soțul ei Justin Bieber, care a jucat ca invitat într-un muzical la Saturday Night Live. Hailey Bieber a ieșit cu cea mai sexy rochie maxi posibilă de toamnă și nu a fost necesară o jachetă.Uită de geaca de piele în acest sezon

Hailey a uimit cu o rochie maxi din piele. Bieber a purtat un stil potrivit, cu lungimea pânăsub genunchi, de la designerul polonez Magda Butrym. Cu decolteul pătrat și spatele deschis, a fost amestecul perfect între a fi acoperită (e deja frig) accentuând totuși forma.

Modelul a îmbrăcat ținuta pentru seară cu coliere de aur stratificate, tocuri cu bretele de la Femme, o marcă de pantofi din piele vegană și o geantă elegantă cu imprimeu zebră de la Bottega Veneta. Outfitul acesteia arată că pielea nu este doar pentru jachete și cizme în această toamnă – ia-o în considerare și pentru rochiile tale.

Sursă foto: vogue, www.pexels.com, shutterstock